Terug naar Blog
Zwarte grafsteen op Sint Lucia begraafplaats in Helmond
  • 25

Zwarte grafsteen op Sint Lucia begraafplaats in Helmond

Goedkope Grafstenen plaatste in 2022 een zwarte granieten waaiergrafsteen op Sint Lucia begraafplaats in Helmond, voorzien van gezandstraalde zilverkleurige belettering. Dit monument, gekenmerkt door een uniek design met houtsnippers, potgrond, trouwringen gravure en foto, onderstreept de toewijding aan persoonlijke en duurzame gedenkplaatsen.

27
mrt
Lees verder
Onlangs geplaatst

In de serene omgeving van de Sint Lucia begraafplaats in Helmond, heeft Goedkope Grafstenen halverwege 2022 een bijzondere laatste rustplaats gecreëerd. De grafsteen, uitgevoerd in een diepzwarte graniet en vormgegeven als een elegante waaier, markeert de plek met stille grandeur. Deze specifieke grafsteen valt op door zijn unieke ontwerp, inclusief een schuine band die het liggende deel in tweeën verdeelt. Aan de ene kant van deze verdeling bevinden zich grove houtsnippers, terwijl de andere kant met potgrond is gevuld, een ontwerp dat natuur en duurzaamheid omarmt. Een verfijnde gravure van trouwringen en een porseleinen foto van de overledene op het kopstukje voegen een persoonlijke en emotionele lading toe aan het monument.

De identiteit van de overledene wordt vereeuwigd met zorgvuldig gekozen belettering, die met veel precisie uit het natuursteen is gezandstraald en daarna met de hand is ingeschilderd met zilverkleurige verf. Deze methode zorgt niet alleen voor een duurzaam resultaat dat weer en wind kan doorstaan, maar biedt ook een visueel aantrekkelijk contrast met het donkere graniet. Het ambachtelijke proces van zandstralen gevolgd door het inkleuren geeft de tekst een opvallende diepte en helderheid, waardoor de naam en de herinnering aan de overledene met respect en waardigheid worden gemarkeerd.

Goedkope Grafstenen is trots op het feit dat we regelmatig de eer hebben om dergelijke gedenkwaardige grafstenen in Helmond en omstreken te plaatsen. Wij nodigen u van harte uit om ons veelzijdige assortiment grafstenen te bekijken. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel ontwerp of een meer gepersonaliseerde uitvoering, ons team staat klaar om u te adviseren. Voor wie interesse heeft, bieden wij de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast is het mogelijk om een kosteloos adviesgesprek te voeren, bij u thuis of bij ons op locatie. Zo kunnen wij samen met u de ideale laatste eer bewijzen aan uw dierbaren, geheel afgestemd op uw wensen en budget.