Terug naar Staande Gedenkstenen

Staande gedenksteen Farmsum

Gepubliceerd op:
Staande gedenksteen Farmsum

Staande gedenksteen in Farmsum. Dit monument is uitgevoerd in geheel zwart graniet.

Op de begraafplaats in Farmsum hebben wij een staande gedenksteen geplaatst. Dit monument is uitgevoerd in geheel zwart graniet.

Zwart granieten staande gedenksteen

Het betreft een staande gedenksteen in zeer stijlvol zwart graniet. Zwart graniet is een mooie neutrale kleur. Uiteraard is het mogelijk om deze gedenksteen in andere kleuren uit te voeren. Klik hier om onze kleurstalen te bekijken

Mogelijkheden staande gedenkstenen Farmsum

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij staande gedenkstenen. U kunt namelijk uit vele verschillende vormen en kleuren kiezen. Staande grafstenen worden vaak geplaatst op een voetstuk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een staande gedenksteen? U kunt ons bellen, mailen en een contactformulier invullen. Klik hier om ons contactformulier in te vullen.

Prijzen staande gedenkstenen Farmsum

Benieuwd wat een staande grafsteen in farmsum kost? Wij van Goedkope Grafstenen bieden u altijd een scherpe prijs. Klik hier voor meer informatie over de prijzen van gedenkstenen

Begraafplaats Farmsum

Farmsum heeft meerdere begraafplaatsen. Deze begraafplaatsen zijn de Joodse begraafplaats, begraafplaats Oterdum en begraafplaats Weiwerd.

Bekijk andere staande gedenkstenen Bekijk ons gehele assortiment

Staande gedensteen Den Helder

Staande gedensteen  Den Helder

Op de begraafplaats Huisduinen in Den Helder hebben wij een staande gedenksteen  geplaatst. Deze gedenksteen bestaat uit een voetstuk en een kopstuk en een grondplan uitgevoerd in geheel orion graniet.

 

Staande gedenksteen Groningen

Staande gedenksteen Groningen

Op de begraafplaats in Groningen hebben wij een staande grafsteen geplaatst. Het grafmonument bestaat uit een dekplaat, voetstuk en twee letterplaten. De grafsteen is in geheel uitgevoerd in imperial red.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Namens mijn moeder wil ik jullie bedanken.
Geschreven door Fam Vermeulen, 02-04-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen