Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Den Haag

Gepubliceerd op:
Enkel graf Den Haag

Op de begraafplaats in Den Haag hebben wij een enkel graf geplaatst. Het grafmonument bestaat uit banden en een letterplaat, uitgevoerd in zwart graniet. 

Zwart granieten grafsteen

Het betreft een grafsteen met banden in zeer stijlvol zwart graniet. Binnenin de grafsteen is ruimte voor een tuin. Dit kan op verschillende manieren opgevuld worden. De opvulling kan bijvoorbeeld door grind, houtsnippers, schelpen of bloemen.

Mogelijkheden islamitische graven Den Haag 

Wij van Goedkope-Grafstenen zijn bekend met de belangrijkste tradities binnen het islamitische geloof. Ook zijn we bekend met teksten graveren in het Turks, Arabisch en “Farsi” (Perzisch).

Persoonlijke service  

Wij van Goedkope-Grafstenen bieden graag persoonlijke service. Wij adviseren u graag. U kunt bij ons langskomen in de toonzaal, maar wij kunnen ook bij u thuis langskomen. Klik hier om een thuisbezoek aan te vragen.

Wij leveren goedkope grafstenen van topkwaliteit natuursteen in de kleur die u wenst. U hebt keuze uit vele modellen. Wij staan voor onze kwaliteit, daarom krijgt u maar liefst 30 jaar garantie. 

Begraafplaatsen Den Haag 

Den Haag biedt een aantal begraafplaatsen, waaronder begraafplaats Oud Eik en Duinen. Deze begraafplaats heeft een islamitisch gedeelte. Klik hier om meer informatie te krijgen over begraafplaatsen in de regio Den Haag. 

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij zijn blij met het resultaat. De prijzen zijn betaalbaar, de service vriendelijk en de dubbele grafsteen en de plaatsing van het gedicht (dat mijn moeder zelf schreef) stijlvol op haar afdekplaat. Al met al helemaal tevreden.
Geschreven door Marjan Kodde, 28-08-2015
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen