Terug naar Blog
Grafsteen Den Haag
  • 1283

Grafsteen Den Haag

Op de begraafplaats in Den Haag hebben wij een enkel graf geplaatst. Het grafmonument bestaat uit banden en een letterplaat, uitgevoerd in zwart graniet. 

13
jul
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Zwart granieten grafsteen

Het betreft een grafsteen met banden in zeer stijlvol zwart graniet. Binnenin de grafsteen is ruimte voor een tuin. Dit kan op verschillende manieren opgevuld worden. De opvulling kan bijvoorbeeld door grind, houtsnippers, schelpen of bloemen.

Mogelijkheden islamitische graven Den Haag 

Wij van Goedkope-Grafstenen zijn bekend met de belangrijkste tradities binnen het islamitische geloof. Ook zijn we bekend met teksten graveren in het Turks, Arabisch en “Farsi” (Perzisch). Wij plaatsen regelmatig grafstenen in Den Haag.

Persoonlijke service  

Wij van Goedkope-Grafstenen bieden graag persoonlijke service. Wij adviseren u graag. U kunt bij ons langskomen in de toonzaal, maar wij kunnen ook bij u thuis langskomen. Klik hier om een thuisbezoek aan te vragen.

Wij leveren goedkope grafstenen van topkwaliteit natuursteen in de kleur die u wenst. U hebt keuze uit vele modellen. Wij staan voor onze kwaliteit, daarom krijgt u maar liefst 30 jaar garantie. 

Begraafplaatsen Den Haag 

Den Haag biedt een aantal begraafplaatsen, waaronder begraafplaats Oud Eik en Duinen. Deze begraafplaats heeft een islamitisch gedeelte. Klik hier om meer informatie te krijgen over begraafplaatsen in de regio Den Haag. 

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment