Christelijke grafstenen

Goedkope Grafstenen is onder andere gespecialiseerd in het maken van christelijke grafstenen. Onze grafmonumenten worden door heel Nederland geplaatst. We maken regelmatig grafmonumenten met christelijke elementen. Denk aan een grafsteen met een kruis, een engel of een boekvorm. Natuurlijk kunt u ook een bijbeltekst op de grafsteen laten plaatsen. We staan u graag bij met hulp en advies.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van christelijke grafmonumenten bij Goedkope Grafstenen

  • Persoonlijk maatwerk
  • Keuze uit verschillende christelijke elementen
  • 30 jaar kwaliteitsgarantie
  • Topkwaliteit natuursteen

Een greep uit ons uitgebreide assortiment:

Gedenksteen boekvorm

€ 1750,00

Grafsteen engel

€ 6950,00

Grafsteen kruis als kopsteen

€ 2500,00

Grafmonumenten met kruis, engel of bijbeltekst

Onze grafmonumenten worden helemaal voor u op maat gemaakt. Indien u dat wenst, kunnen we christelijke elementen in het grafmonument verwerken. Dat kan in de vorm van het kopstuk; zo maken we regelmatig een grafsteen met kruis, een grafsteen met engel of een grafsteen in een boekvorm. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om elementen in of op het grafmonument te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een gezandstraald kruis of een bronzen element.

Teksten voor christelijke grafstenen

Naast symboliek zijn er veel mogelijkheden voor christelijke grafteksten. Denk aan een bijbeltekst of een psalm. Bij Goedkope Grafstenen hebt u meerdere mogelijkheden voor teksten. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een inwendige tekst, waarbij de tekst in het grafmonument wordt gezandstraald en ingeverfd met een gouden of zilveren verf. Een andere optie is opgelegde letters. Opgelegde letters worden met stevige pinnen aan het grafmonument bevestigd.

Kosten van een christelijk grafmonument

Regelmatig krijgen we de vraag "Wat kost een grafsteen?". De prijs van een christelijk grafmonument is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Doordat we persoonlijk maatwerk leveren, is geen enkele grafsteen hetzelfde. U kiest de vorm, de kleur, teksten, symboliek en accessoires van het grafmonument. Natuurlijk staan we u graag bij met advies en houden we rekening met uw budget. Bij Goedkope Grafstenen garanderen we u de beste prijs-kwaliteitverhouding als het om grafmonumenten gaat.

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?