Terug naar Blog
Vergunning
  • 1414

Vergunning

Nadat het definitieve ontwerp is vastgesteld, wordt de vergunning bij de betreffende begraafplaats aangevraagd. In veel gevallen zijn er vastgestelde afmetingen waar een grafmonument aan moet voldoen op die begraafplaats. In de meeste gevallen is een grafmonument één meter breed en twee meter diep. Deze maten kunnen echter per begraafplaats afwijken. Het aanvragen van de vergunning regelt Goedkope Grafstenen voor u. De begraafplaats hanteert vaak vergunningskosten.

05
feb
Lees verder
Werkwijze

Wij regelen de vergunning voor u

Wanneer u een grafmonument bij Goedkope Grafstenen bestelt, regelen wij de vergunning voor u. U bepaalt op welke begraafplaats het grafmonument komt te staan en aan de hand daarvan regelen wij alle aanvragen. 

Vergunningskosten

In veel gevallen worden er vergunningskosten gehanteerd door de begraafplaats. Wat deze kosten precies zijn, kan afhangen van de gemeente, de begraafplaats, het type graf of de kosten van de grafsteen. De vergunningskosten zijn niet bij de prijs van een grafsteen inbegrepen.

Afmetingen van een grafsteen

De standaardafmeting van een grafsteen is één meter bij twee meter. Wat de exacte maten van een grafsteen worden, is afhankelijk van de richtlijnen van de begraafplaats.