Terug naar Blog
Een grafsteen bestellen
  • 920

Een grafsteen bestellen

Een grafsteen bestellen bij Goedkope Grafstenen is makkelijk en kan op verschillende manieren. Zo kunt u zelf een grafmonument ontwerpen met onze 3D-configurator of een vrijblijvende offerte opvragen van ieder grafmonument in ons assortiment. Daarnaast staan we graag telefonisch, via e-mail of via WhatsApp voor u klaar.

07
feb
Lees verder
Werkwijze

3D-configurator

Zit u achter een computer of laptop? Dan kunt u gemakkelijk een grafmonument ontwerpen met onze 3D-configurator. U kiest zelf de vormen, kleuren, belettering en accessoires. Aan de hand van dit 3D-ontwerp kunt u dan direct een offerte aanvragen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij iedere grafsteen in ons assortiment kunt u ervoor kiezen om vrijblijvend prijsinformatie aan te vragen. We nemen dan contact met u op om uw wensen, zoals de kleuren, belettering, afbeeldingen en accessoires te bespreken. Ook kunt u een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen in de vorm van een thuisbezoek, een bezoek aan onze toonzaal of een Skype-gesprek. 

Telefonisch contact of e-mail

Wenst u vrijblijvend advies? Dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen via 085-0810069. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar en staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u ons natuurlijk een e-mail sturen of ons contactformulier invullen. 

WhatsApp

We begrijpen het als u het druk hebt. In dat geval is WhatsApp een goede uitkomst. U stuurt ons gemakkelijk een bericht via de widget rechtsonder op onze website. We beantwoorden uw bericht snel en kunnen zelfs het gehele bestelproces via WhatsApp afhandelen.