Wat kost een grafsteen?

Vaak krijgen wij de vraag Wat kost een grafsteen of grafmonument? Die vraag is niet zomaar te beantwoorden. Prijzen van grafstenen hangen af van vele factoren. Aan een grafsteen of grafmonument van duurzame hoogwaardige materialen hangt een prijskaartje vanaf 1100 euro. De exacte kosten hangen af van uw persoonlijke wensen en keuzes. Want bij Goedkope Grafsteen is elke grafsteen maatwerk, helemaal naar wens! 

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van Goedkope Grafsteen

  • Maatwerk, geheel naar wens
  • Wij nemen u alle zorgen over het graf uit handen
  • Uitstekend advies
  • Kwaliteit en service in heel Nederland

Wat kost een grafsteen? En wat krijgt u voor uw geld?

✓ Persoonlijke wensen en regelgeving

Elk ontwerp van een nieuw graf begint bij Goedkope Grafstenen met het inventariseren van wensen van de overledene en nabestaanden. Ook informeren wij naar lokale regels en vereisten.

✓ Advies

De keuzes die u maakt bepalen voor een belangrijk deel de prijs van de grafsteen, wij houden rekening met uw budget. Op basis van uw budget adviseren wij u over het soort grafmonument, de kleuren natuursteen, ontwerpen, lettertypes en afbeeldingen.

✓ Vergunningaanvraag

Voor elk nieuw te bouwen graf is een vergunning van de gemeente nodig. Wij verzorgen deze vergunningaanvraag volledig voor u, u hebt er geen omkijken naar.

✓ Ontwerp grafmonument

Elk grafmonument van Goedkope Grafstenen is een uniek ontwerp, dat past bij de wensen en ideeën van de overledene en nabestaanden.

✓ Kwaliteit

Aan de kwaliteit van materialen stellen wij hoge eisen. We schenken veel aandacht aan het polijsten, kleurvastheid en de levensduur van het gebruikte natuursteen en bijbehorende materialen.

✓ 30 jaar garantie

Wij staan voor de volle 100% voor de kwaliteit van onze grafstenen. Daarom krijgt u maar liefst 30 jaar garantie op materialen en plaatsing van onze grafstenen.
 

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Heeft u een vraag?