Ruwe Stenen

Vanaf € 990,00

Bij een ruwe grafsteen of zwerfkei is er sprake van een enkel graf (1 persoon), een stapel graf (meerdere personen onder elkaar ) of een dubbelgraf (meerdere personen naast elkaar begraven). Ruwe grafstenen of zwerfkeien komen direct uit de natuur, zowel uit Nederland (zwerfkeien) als uit het buitenland. Veel ruwe stenen zijn dus onbewerkte stenen en de vorm ervan is uniek. Een ruwe grafsteen of zwerfkei kan ook gecombineerd worden met andere materialen, zoals Cortenstaal, RVS, ruwe natuursteen brokken, glas of gepolijst graniet. Ook een combinatie met beplanting is mogelijk om een zo natuurlijk mogelijke rustplaats te creëren. Ook kunnen ruwe grafstenen gemaakt worden in combinatie met gepolijste vlakken en afgeslagen of gehakte zijkanten. Belettering van een ruwe grafsteen of zwerfkei is op verschillende manieren mogelijk. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van bronzen plaatjes of glasplaatjes. Bronzen, aluminium of RVS letters behoren ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u op de foto klikken:

Natuursteen- en granietsoorten

Er worden vele materialen gebruikt bij onze grafmonumenten en grafstenen. Het meest gebruikte materiaal is natuursteen (graniet). Graniet is in Nederland het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten/grafstenen, omdat graniet harder is dan marmer en hardsteen. Graniet kost meer tijd om te bewerken, maar gaat langer mee dan andere materialen. De glans blijft ook mooier. Een groot voordeel van graniet is dat het makkelijk te onderhouden is. Ook is graniet in vele kleuren leverbaar.

Thuisbezoek of toonzaal

Ook is het bij ons mogelijk om een thuisbezoek in te plannen door heel Nederland. Hierdoor kunt u in uw eigen omgeving samen met een van onze adviseurs uw wensen uit laten komen. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en u betaalt geen voorrijkosten.

U kunt ook een afspraak maken bij ons in de toonzaal waar vele voorbeelden van onze grafmonumenten/grafstenen staan. De grafmonumenten/grafstenen kunt u in vele kleuren graniet bekijken. Ook staan in onze toonzaal ruwe stenen, zwerfkeien en grafmonumenten/grafstenen gecombineerd met verschillende materialen zoals; Corton staal, gekleurd glas, RVS, brons en zwerfkeien. Wij willen u graag helpen met onze kennis en ervaring om de juiste keuze te maken die bij de overledene past.

Goedkoopste in Nederland

Wij van Goedkope-Grafstenen bieden u de laagste prijsgarantie in Nederland. Wanneer u elders een grafsteen goedkoper kunt krijgen, passen wij onze prijs aan.

Service en garantie

Al zo'n 90 jaar staat Goedkope-Grafstenen garant voor kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten/grafstenen. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en kennen het materiaal.

Wij, van Goedkope-Grafstenen, hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit. Niet iedere steensoort is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dus niet iedere steensoort is geschikt als grafmonument/grafsteen. Vooral graniet is een duurzame steensoort. Hierop geven we maar liefst 30 jaar garantie. Natuursteen is en blijft een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele steen hetzelfde is. Kleur en regelmaat van het motief zijn verschillend. Daarom selecteren wij onze natuursteen uit één groeve. Dit geeft niet alleen een regelmatig uiterlijk, ook bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.