Technieken

Afschuren Grafsteen

Afschuren Grafsteen

Wij van Goedkope-Grafstenen beschikken ook over de techniek om een letterplaat af te schuren en te polijsten. Na dit proces is het ook mogelijk om weer tekst op de letterplaat aan te brengen. Wij van Goedkope-Grafstenen verzorgen dit allemaal binnen onze eigen werkplaats. 

 

Zandstralen Grafsteen

Zandstralen Grafsteen

Wij van Goedkope-Grafstenen beschikken ook over de techniek om letters aan te brengen op de letterplaat. Wij van Goedkope-Grafstenen verzorgen dit allemaal binnen onze eigen werkplaats. 

 

Traditionele Grafstenen

Traditionele Grafstenen

Wij van Goedkope-Grafstenen beschikken ook over de techniek om traditionele grafpalen te verzorgen. Wij van Goedkope-Grafstenen verzorgen dit allemaal binnen onze eigen werkplaats. 

 

Opgelegde Letter Grafsteen

Opgelegde Letter Grafsteen

Wij beschikken ook over de techniek om opgelegde letters aan te brengen op de letterplaat. Denk hierbij aan bronzen, aluminium en RVS letters. Wij van Goedkope-Grafstenen verzorgen dit allemaal binnen onze eigen werkplaats. 

 

Grafsteen Graveren [Etsen]

Grafsteen Graveren [Etsen]

Wij van Goedkope-Grafstenen beschikken ook over de techniek om een afbeelding te graveren (etsen) in een grafsteen. Wij van Goedkope-Grafstenen verzorgen dit allemaal binnen onze eigen werkplaats, zie onder de voorbeelden het filmpje wat wij gemaakt hebben in onze werkplaats:

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
We zijn prettig geholpen en konden in alle rust onze wensen kenbaar maken.
Geschreven door Fam. Bastiaans, 08-01-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen