Staande Grafsteen

Vanaf € 1.350,00

Een staande gedenksteen of staande letterplaat is een rechtopstaand grafmonument. Hierbij is er geen sprake van een liggende omranding. Wanneer u een staande gedenksteen combineert met een grafzerk, spreken we over een enkel grafmonument. De staande letterplaat wordt vaak gebruikt voor gegraveerde of opgelegde belettering en/of afbeeldingen. U kunt een staande gedenksteen in vele verschillende kleuren en modellen laten maken.

Voor meer informatie kunt u op de foto klikken:

Goedkope staande grafstenen kopen?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij een staand grafmonument of een staande grafsteen. De eerste mogelijkheid is een enkele grafsteen of grafmonument voor één persoon. De tweede mogelijkheid is een stapelgraf voor meerdere personen. De derde mogelijkheid is een dubbele grafsteen voor meerdere personen die naast elkaar zijn begraven. Een staande grafsteen of staande gedenksteen is het gedeelte van de grafsteen waarop de tekst komt te staan. Op dit gedeelte kan bijvoorbeeld ook een stukje tekst uit de bijbel worden gegraveerd of opgelegd. Ook behoort een afbeelding tot de mogelijkheden op staande grafstenen of staande gedenkstenen. Dit staande gedeelte van de grafsteen vindt men dan ook veelal het belangrijkste onderdeel van de grafsteen. De vorm van een staande grafsteen of staande gedenksteen is beeldbepalend en voor de nabestaanden heel belangrijk. Staande grafstenen worden vaak geplaatst op een voetstuk of op een sokkel. Bij een staande grafsteen is er dus geen sprake van een liggende omranding. Ieder model kan gebruikt worden voor een staande grafsteen. Een tulpmodel, een golfkop of een hartmodel behoren tot een van de mogelijkheden op een staande grafsteen of gedenksteen.

Topkwaliteit graniet voor staande grafsteen

Er worden vele materialen gebruikt bij onze grafmonumenten en grafstenen. Het meest gebruikte materiaal is natuursteen (graniet). Graniet is in Nederland het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten, grafstenen en gedenkstenen. Dit komt omdat graniet harder is dan marmer en hardsteen. Graniet kost meer tijd om te bewerken, maar gaat langer mee dan andere materialen. De glans blijft ook mooier. Een groot voordeel van een granieten gedenksteen is dat het makkelijk te onderhouden is. Ook is graniet in vele kleuren leverbaar.

Bekijk staande grafstenen in onze toonzalen

Bij Goedkope Grafstenen is het mogelijk om een thuisbezoek in te plannen door heel Nederland. Hierdoor kunt u in uw eigen omgeving samen met één van onze adviseurs uw wensen uit laten komen. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en u betaalt geen voorrijkosten.

U kunt ook een afspraak maken bij ons in de toonzaal waar vele voorbeelden van onze grafmonumenten en grafstenen staan. De grafmonumenten en grafstenen kunt u in vele kleuren graniet bekijken. Ook staan in onze toonzaal grafmonumenten en grafstenen gecombineerd met verschillende materialen zoals cortenstaal, gekleurd glas, RVS, brons en zwerfkeien. Wij willen u graag helpen met onze kennis en ervaring om de juiste keuze te maken die bij de overledene past.

Goedkoopste staande grafsteenleverancier in Nederland

Goedkope Grafstenen biedt u de laagste prijsgarantie in Nederland. Wanneer u elders een grafsteen goedkoper kunt krijgen, passen wij onze prijs aan. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Service en garantie op goedkope staande grafsteen

Al bijna 100 jaar staat Goedkope Grafstenen garant voor kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten, grafstenen en gedenkstenen. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en kennen het materiaal.

Bij Goedkope Grafstenen hechten we veel waarde aan een hoge kwaliteit. Niet iedere steensoort is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dus niet iedere steensoort is geschikt als grafmonument of grafsteen. Vooral graniet is een duurzame steensoort. Hierop geven we maar liefst 30 jaar garantie. Natuursteen is en blijft een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele steen hetzelfde is. Kleur en regelmaat van het motief zijn verschillend. Daarom selecteren wij onze natuursteen uit één groeve. Dit geeft niet alleen een regelmatig uiterlijk, ook bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.