Staande Grafsteen

Vanaf € 1.000,00

Staande grafstenen/gedenkstenen

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij een staand grafmonument of een staande grafsteen. De eerste mogelijkheid is een enkele grafsteen/grafmonument (1 persoon). De tweede mogelijkheid is een stapel graf (meerdere personen). En de derde mogelijkheid is een dubbele grafsteen (meerdere personen die naast elkaar zijn begraven). Een staande grafsteen/gedenksteen is het gedeelte van de grafsteen waarop de tekst komt te staan. Op dit gedeelte kan bijvoorbeeld ook een stukje tekst uit de bijbel. Ook behoort een afbeelding tot de mogelijkheden op een staande grafsteen/gedenksteen. Dit staande gedeelte van de grafsteen vindt men dan ook het belangrijkste onderdeel van de grafsteen. De vorm van een staande grafsteen/gedenksteen is beeldbepalend en voor de nabestaanden heel belangrijk. Staande grafstenen worden vaak geplaatst op een voetstuk of op een sokkel. Bij een staande grafsteen is er dus geen sprake van een liggende omranding. Ieder model kan gebruikt worden voor een staande grafsteen. Een tulpmodel, een golfkop of een hartmodel behoren tot een van de mogelijkheden op een staande grafsteen/gedenksteen.

 

 

Natuursteen/graniet soorten

Er worden vele materialen gebruikt bij onze grafmonumenten/grafstenen. Het meest gebruikte materiaal is natuursteen (graniet). Graniet is in Nederland het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten/grafstenen, omdat graniet harder is dan marmer en hardsteen. Graniet kost meer tijd om te bewerken, maar gaat langer mee dan andere materialen. De glans blijft ook mooier. Een groot voordeel van graniet is dat het makkelijk te onderhouden is. Ook is graniet in vele kleuren leverbaar.

 

 

Thuisbezoek/toonzaal

Ook is het bij ons mogelijk om een thuisbezoek in te plannen door heel Nederland. Hierdoor kunt u in uw eigen omgeving samen met een van onze adviseurs uw wensen uit laten komen. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en u betaald geen voorrijkosten.

U kunt ook een afspraak maken bij ons in de toonzaal waar vele voorbeelden van onze grafmonumenten/grafstenen staan. De grafmonumenten/grafstenen kunt u in vele kleuren graniet bekijken. Ook staan in onze toonzaal grafmonumenten/grafstenen gecombineerd met verschillende materialen zoals; cortenstaal, gekleurd glas, RVS, brons en zwerfkeien. Wij willen u graag helpen met onze kennis en ervaring om de juiste keuze te maken die bij de overledene past.

 

 

Goedkoopste in Nederland

Wij van Goedkope-Grafstenen bieden u de laagste prijsgarantie in Nederland. Wanneer u elders een grafsteen goedkoper kunt krijgen, passen wij onze prijs aan.

 

 

Service/garantie

Al zo'n 90 jaar staat Goedkope-Grafstenen garant voor kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten/grafstenen. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en kennen het materiaal.

Wij, van Goedkope-Grafstenen, hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit. Niet iedere steensoort is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dus niet iedere steensoort is geschikt als grafmonument/grafsteen. Vooral graniet is een duurzame steensoort. Hierop geven we maar liefst 30 jaar garantie. Natuursteen is en blijft een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele steen hetzelfde is. Kleur en regelmaat van het motief zijn verschillend. Daarom selecteren wij onze natuursteen uit één groeve. Dit geeft niet alleen een regelmatig uiterlijk, ook bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Voor meer informatie kunt u op de foto klikken: