Referenties, reacties van nabestaanden

Een grafsteen, graf- of urnmonument is een waardevolle herinnering aan een overleden dierbare. Nabestaanden vertellen ons vaak dat zij erg blij zijn met het persoonlijke, fraaie gedenkmonument voor hun geliefde. Deze reacties delen wij graag met u.

Een grafzerk of urnsteen is een monument voor de overledene, een plek waar nabestaanden in alle rust hun dierbare gedenken. Met bijna honderd jaar ervaring in het leveren en plaatsen van grafmonumenten weten wij hoe belangrijk zo’n plek is. Dat moet tot in de puntjes naar wens zijn en van uitstekende kwaliteit. Daarom geven wij maar liefst 30 jaar garantie op de door ons geleverde en geplaatste natuurstenen en gravures.

Plaats uw recensie hier:

 

Onze Google reviews:

Reviews op onze website:

 
Super service, 1e klas kwaliteit, en ook nog de beste prijs.!! Het is duidelijk, zijn grandioos, in hun, service, meedenken, prijs, en markt. Goede uitleg, op vragen en mogelijkheden, snelle reacties, en alle afspraken tot in de laatste details nagekomen. Eerlijk, supergoed, duidelijk, vriendelijk. Met Aandacht, kennis, advies en interesse. Heel bekwame en aardige mensen. Hoge kennis van hun vak, en gespecialiseerd, levert Top werk en een goede service van begin tot eind. Bedankt, mannen en vrouwen van Natuursteen van de Weijs. Jullie hebben een prachtig mooi gedenk monument gemaakt In Weert op het molenpoort. De tekstplaat en het complete monument is prachtig, precies zoals we bedoelden. Heel veel dank voor het helpen realiseren.!! We zijn heel content ermee 🤝🙂. ( 5 sterren waardering.!!!). Met vriendelijke groet. 🤝🙂
Geschreven door G.S.
26-05-2022
Van A tot Z is heel goed ervaren. Je wordt ondanks Corona telefonisch goed geholpen en op alle vragen beantwoord. De grafsteen was heel ingewikkeld vanwege de extra Arabische tekst . Resultaat is heel mooi geworden. Wij zijn daar ontzettend blij om. Dank aan de professionele mensen van Goedkope Grafstenen die een mooi grafsteen hebben afgeleverd en geplaatst. Dank
Geschreven door C. Smits
04-04-2022
Mocht je op zoek zijn naar een Islamitisch grafsteen, dan zit je hier op het juiste adres! Bij het eerste contact had ik direct een goed gevoel. Ze denken met je mee en komen met goede adviezen, waardoor het allemaal een stuk makkelijker word gemaakt om een juiste keuze te maken. Ondanks alle beperkingen omtrent Corona, kon je alles via de tel, mail, watsapp duidelijk kenbaar maken. We hebben tussendoor zovaak wijzigingen doorgegeven én ook hier deden ze nooit moeilijk over. Ook werd perfect begrepen wat onze wensen en verlangens waren én werd er zelfs de mogelijkheid geboden om ons eigen ontwerp (sierlijke Arabische letters) in te dienen. Hier hebben wij dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. De door ons gevraagde uiterlijke plaatsingsdatum is volledig gerespecteerd, prijs/kwaliteit is boven verwachting goed en de afwerking is helemaal top! Het eindresultaat is uiteindelijk in het echt nog veel mooier geworden dan we ooit hadden kunnen dromen en wat zou mijn vader hier trots op zijn geweest. :-) Hierbij willen wij het bedrijf en ons contactpersoon Vincent de Weijs nogmaals heel erg bedanken voor al hun begrip, geduld en adviezen, waardoor wij zeer te spreken zijn over dit bedrijf! Ga zo door!
Geschreven door Malika Elabboudi
20-12-2021
Het wachten meer dan waard! Veel contact gehad via WhatsApp. Was vanwege mijn werk en kleintje in huis echt een prettige manier van communiceren. 2 Weken na plaatsing is zelfs degene die hem geplaatst heeft nog persoonlijk wezen kijken of alles goed was!
Geschreven door S. Oosterveen
27-08-2021
Meer dan tevreden nog mooier dan wij voor ogen hadden .goede service van begin tot eind ongelooflijk mooi resultaat Een top bedrijf Mvg fam habib
Geschreven door Meriem habib
29-04-2021
ze hebben donderdag 8 -10-2020 het graf monument geplaatst .Wij zijn super tevreden mooi subtiel en precies zoals afgesproken een kunstwerk op zich .en voor een betaalbare prijs .kortom zeer tevreden. Van bestellen tot aflevering duurde best lang maar heeft ook zeker met corona te maken ,nog voor de levering kon ik zelfs nog een aanpassing aan de tekst op steen doorgeven .Dit omdat inmiddels ook mijn vader is overleden het gaat over een dubbel graf . een zeer tevreden klant Marcel Otten
Geschreven door Marcel Otten
10-10-2020
Wij waren heel blij met de grafsteen die wij voor onze moeder hadden besteld. Alles was geleverd en geplaatst zoals op de foto die op de website stond afgebeeld. Hele goede service vanaf de bestelling tot het plaatsen. Het was ook geweldig dat het grote deel van de communicatie liep via Whatsapp. Ik kreeg antwoord op mijn vragen in de avonduren en zelfs ook in het weekend. Top!
Geschreven door Cindy Tuhehay
23-09-2020
Wij zijn heel erg tevreden over het grafmonument en de fijne samenwerking. Alles is bespreekbaar en je krijgt echt alle tijd die je nodig hebt voor de uitvoering. Ze hebben ons heel erg goed geholpen. Hierbij dan nogmaals , hartelijk dank.
Geschreven door Angelica sewalt
23-09-2020
Fijn bedrijf met een transparant verkoop proces. Vervolgens alle afspraken nagekomen en een net product geleverd. We zijn zeer tevreden.
Geschreven door Johan Kuiper
23-09-2020
Wij zijn erg goed goed geholpen bedankt!
Geschreven door Jan Klaassens
19-02-2020
Wij wisten niet precies wat wij wouden. Na een thuisbezoek zijn wij goed geholpen bij deze keuze.
Geschreven door Fam versteeg
15-12-2019
een warm welkom tot het laatste moment
Geschreven door Pieter Luiten
26-11-2019
Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant
Geschreven door Rob Schoofs
26-11-2019
Het heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen en zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We willen jullie bedanken voor de begeleiding, het maken van de keuzes en de prettige samenwerking.
Geschreven door Familie van Rhee
18-10-2019
Onze dank voor alles.
Geschreven door Familie Molenhuis
04-10-2019
Goed geholpen, duidelijk ook met het mailverkeer.
Geschreven door raph
24-04-2019
Namens mijn moeder wil ik jullie bedanken.
Geschreven door Fam Vermeulen
02-04-2019
Het ziet er uit zoals we gehoopt hadden en zijn helemaal tevreden erover.
Geschreven door Aapkes
22-02-2019
Alles bij elkaar heeft het wel even geduurd maar de combinatie cottonstaal met het zwarte graniet is prachtig geworden. Heel hartelijk dank, ook voor het geduld.
Geschreven door S. Dik
14-01-2019
We zijn prettig geholpen en konden in alle rust onze wensen kenbaar maken.
Geschreven door Fam. Bastiaans
08-01-2019
Wij zijn blij met het resultaat. De prijzen zijn betaalbaar, de service vriendelijk en de dubbele grafsteen en de plaatsing van het gedicht (dat mijn moeder zelf schreef) stijlvol op haar afdekplaat. Al met al helemaal tevreden.
Geschreven door Marjan Kodde
28-08-2015
Bedankt voor de vlugge plaatsing, erg fijne service.
Geschreven door Fam. Opsteden
10-03-2015
Fijne service en een prachtig resultaat. Het lettertype was bij nader inzien toch niet goed passend, wij willen u bedanken voor de goede oplossing.
Geschreven door Klant
17-06-2014
Ik wil u en uw team bedanken voor het meedenken, mooi ontwerp en goede levering. Wij zijn erg tevreden en hebben nu een waardig monument voor onze vader.
Geschreven door Klant
17-06-2014

ZIT U VERLEGEN OM ADVIES OF HEEFT U EEN VRAAG? BEL GERUST: 085 - 081 00 69