Referenties, reacties van nabestaanden

Een grafsteen, graf- of urnmonument is een waardevolle herinnering aan een overleden dierbare. Nabestaanden vertellen ons vaak dat zij erg blij zijn met het persoonlijke, fraaie gedenkmonument voor hun geliefde. Deze reacties delen wij graag met u.

Een grafzerk of urnsteen is een monument voor de overledene, een plek waar nabestaanden in alle rust hun dierbare gedenken. Met bijna honderd jaar ervaring in het leveren en plaatsen van grafmonumenten weten wij hoe belangrijk zo’n plek is. Dat moet tot in de puntjes naar wens zijn en van uitstekende kwaliteit. Daarom geven wij maar liefst 30 jaar garantie op de door ons geleverde en geplaatste natuurstenen en gravures.

Plaats uw recensie hier:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,89 van 5 op basis van 19 gebruikersrecensies
ze hebben donderdag 8 -10-2020 het graf monument geplaatst .Wij zijn super tevreden mooi subtiel en precies zoals afgesproken een kunstwerk op zich .en voor een betaalbare prijs .kortom zeer tevreden. Van bestellen tot aflevering duurde best lang maar heeft ook zeker met corona te maken ,nog voor de levering kon ik zelfs nog een aanpassing aan de tekst op steen doorgeven .Dit omdat inmiddels ook mijn vader is overleden het gaat over een dubbel graf . een zeer tevreden klant Marcel Otten
Geschreven door Marcel Otten , 10-10-2020
Wij waren heel blij met de grafsteen die wij voor onze moeder hadden besteld. Alles was geleverd en geplaatst zoals op de foto die op de website stond afgebeeld. Hele goede service vanaf de bestelling tot het plaatsen. Het was ook geweldig dat het grote deel van de communicatie liep via Whatsapp. Ik kreeg antwoord op mijn vragen in de avonduren en zelfs ook in het weekend. Top!
Geschreven door Cindy Tuhehay , 23-09-2020
Wij zijn heel erg tevreden over het grafmonument en de fijne samenwerking. Alles is bespreekbaar en je krijgt echt alle tijd die je nodig hebt voor de uitvoering. Ze hebben ons heel erg goed geholpen. Hierbij dan nogmaals , hartelijk dank.
Geschreven door Angelica sewalt, 23-09-2020
Fijn bedrijf met een transparant verkoop proces. Vervolgens alle afspraken nagekomen en een net product geleverd. We zijn zeer tevreden.
Geschreven door Johan Kuiper, 23-09-2020
Wij zijn erg goed goed geholpen bedankt!
Geschreven door Jan Klaassens, 19-02-2020
Wij wisten niet precies wat wij wouden. Na een thuisbezoek zijn wij goed geholpen bij deze keuze.
Geschreven door Fam versteeg, 15-12-2019
een warm welkom tot het laatste moment
Geschreven door Pieter Luiten, 26-11-2019
Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant
Geschreven door Rob Schoofs, 26-11-2019
Het heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen en zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We willen jullie bedanken voor de begeleiding, het maken van de keuzes en de prettige samenwerking.
Geschreven door Familie van Rhee , 18-10-2019
Onze dank voor alles.
Geschreven door Familie Molenhuis, 04-10-2019
Goed geholpen, duidelijk ook met het mailverkeer.
Geschreven door raph, 24-04-2019
Namens mijn moeder wil ik jullie bedanken.
Geschreven door Fam Vermeulen, 02-04-2019
Het ziet er uit zoals we gehoopt hadden en zijn helemaal tevreden erover.
Geschreven door Aapkes, 22-02-2019
Alles bij elkaar heeft het wel even geduurd maar de combinatie cottonstaal met het zwarte graniet is prachtig geworden. Heel hartelijk dank, ook voor het geduld.
Geschreven door S. Dik, 14-01-2019
We zijn prettig geholpen en konden in alle rust onze wensen kenbaar maken.
Geschreven door Fam. Bastiaans, 08-01-2019
Wij zijn blij met het resultaat. De prijzen zijn betaalbaar, de service vriendelijk en de dubbele grafsteen en de plaatsing van het gedicht (dat mijn moeder zelf schreef) stijlvol op haar afdekplaat. Al met al helemaal tevreden.
Geschreven door Marjan Kodde, 28-08-2015
Bedankt voor de vlugge plaatsing, erg fijne service.
Geschreven door Fam. Opsteden, 10-03-2015
Fijne service en een prachtig resultaat. Het lettertype was bij nader inzien toch niet goed passend, wij willen u bedanken voor de goede oplossing.
Geschreven door Klant, 17-06-2014
Ik wil u en uw team bedanken voor het meedenken, mooi ontwerp en goede levering. Wij zijn erg tevreden en hebben nu een waardig monument voor onze vader.
Geschreven door Klant, 17-06-2014

ZIT U VERLEGEN OM ADVIES OF HEEFT U EEN VRAAG? BEL GERUST: 085 - 081 00 69

Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen