Prijzen grafstenen

De prijzen van grafstenen varieëren sterk. De kosten van het grafmonument hangen af van vele factoren. Kiest u voor een grafzerk, staande gedenksteen, grafmonument of gaat het om een urnmonument? En aan welke eisen moet een grafsteen of grafmonument op de betreffende begraafplaats voldoen? Wilt u antwoord op de vraag ‘Wat kost een grafsteen?’ Bij alle voorbeelden van grafstenen en grafmonumenten kunt u een prijsaanvraag doen. We bespreken dan uw wensen en aan de hand daarvan doen we u een prijsaanbod.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van lage prijzen bij Goedkope Grafstenen

 • Heldere, complete offerte met prijs van de grafsteen zoals u hem wenst
 • Topkwaliteit natuursteen, graniet in kleur naar keuze
 • Alle technieken voor het maken van grafstenen in eigen huis
 • Vakmanschap in montage

Wat kost een grafsteen?

Bent u op zoek naar een grafsteen voor uw dierbare? Dan begrijpen wij dat u hierbij ook rekening houdt met het budget. Daarom hebben wij een ruime keuze aan grafstenen, met prijzen die passen bij verschillende budgetten. Onze grafstenen zijn in diverse materialen verkrijgbaar, zoals graniet (ook wel natuursteen) genoemd, maar bijvoorbeeld ook combinaties met glas of RVS. Uiteenlopende (combinaties van) materialen hebben verschillende prijsklasses. Maar naast de kosten van de grafsteen moet u ook rekening houden met vergunningskosten bij de begraafplaats. 

Iedere grafsteen prijs is een all-in prijs

Wanneer u bij Goedkope Grafstenen een offerte aanvraagt, ontvangt u altijd een heldere offerte van ons. De prijs die u aan ons betaalt is altijd een all-in prijs. U betaalt dus geen aparte kosten voor het plaatsen van de grafsteen, het ontwerp van de grafsteen of de fundering. Indien de kosten van de leges bekend zijn, betaalt u gemakkelijk in één factuur alle kosten, ook die van de vergunning op de begraafplaats. Wij verzorgen dan de aanvraag van de vergunning bij de desbetreffende gemeente, evenals de betaling.

Een heldere offerte met duidelijke prijzen grafstenen

Tijdens een bezoek op afspraak aan een van onze toonzalen kunt u voorbeelden bekijken. Ook kunt u een afspraak maken met onze adviseur voor een bezoek bij u thuis, we werken door heel Nederland. Samen bekijkt en bespreekt u de vele mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen krijgt u van ons een heldere offerte met duidelijke prijzen van de grafstenen. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten en voorkomt u onaangename verrassingen achteraf.

Prijzen grafstenen zijn inclusief

 • Betonfundatie
 • Graniet: natuursteen van zeer hoge kwaliteit
 • Keus uit vele kleuren graniet
 • Inwendige tekst: gezandstraalde letters
 • Plaatsing in heel Nederland
 • Vergunningaanvraag bij de gemeente
 • Digitaal ontwerp
 • 21% btw
 • 30 jaar garantie op materiaal en montage

* Prijzen grafstenen zijn exclusief: opgelegde letters, accessoires en leges-/vergunningskosten.

Prijsindicatie van een grafsteen

De prijs van een grafsteen is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren, maar hieronder vindt u een indicatie van de prijs die u kunt verwachten per grafsteen.

Enkel graf €1750-€3400
Enkele zerk €1900-€3300
Staande steen    €1200-€1900

30 jaar garantie op grafstenen

Wij staan voor de volle 100% voor de kwaliteit van onze grafstenen. Daarom krijgt u maar liefst 30 jaar garantie op materialen en plaatsing van onze grafstenen. Zo weet u zeker: service en kwaliteit van de gedenkstenen en gedenkmonumenten staan voorop bij Goedkope Grafstenen.

Veelgestelde vragen over prijzen grafstenen

Prijsinformatie

Waarom kunnen jullie grafstenen zo goedkoop maken?

Wat zit er in de prijs van een grafsteen inbegrepen?

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.