Persoonlijke grafsteen op begraafplaats Almere met 30 jaar kwaliteitsgarantie!

Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf dat uw grafsteen voor uw overleden dierbare kan leveren in Almere? Bij Goedkope Grafstenen bent u aan het juiste adres. Wij leveren al sinds 1922 grafstenen in Almere. Wij leveren allerlei soorten grafstenen, zoals een familiegraf, of een enkel graf. Wat u wensen ook zijn, wij van Goedkope Grafstenen kunnen uw wensen omzetten in een persoonlijk grafmonument. De mogelijkheden zijn eindeloos door het gebruik van verschillende materialen zoals bijvoorbeeld hout of glas. Contacteer ons voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag van begin tot eind. Verder bieden wij ook de mogelijkheid om samen met u een thuisbezoek in te plannen. Een van onze adviseurs komt dan bij u thuis om uw wensen te bespreken. 

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van Goedkope Grafstenen in Almere

  • geen overwachte bijkomende kosten 
  • garantieservice van maar liefst 30 jaar!
  • bijna 100 jaar ervaring
  • vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Almere

Goedkope grafstenen in Almere

Wat kost een grafsteen in Almere?

De vraag wat een grafsteen in Almere kost is niet te beantwoorden. De prijzen voor een grafsteen hangen van vele factoren af. Een staande grafsteen begint bijvoorbeeld al bij 990 euro. De exacte kosten van een grafsteen in Almere hangen af van uw persoonlijke wensen en keuzes. Wij van Goedkope-Grafstenen maken voor ieder grafmonument een persoonlijk ontwerp. 

Grafstenen begraafplaats Almere stad

Voor elk nieuw te bouwen graf op de begraafplaats Almere stad is een vergunning van de gemeente nodig. Wij verzorgen deze vergunningaanvraag volledig voor u, u hebt er geen omkijken naar.                            

Grafstenen begraafplaats Almere haven   

Wij zijn bekend met de maatvoering van de begraafplaats Almere haven. Wij staan voor onze kwaliteit en geven daarom 30 jaar garantie op al onze materialen.

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Begraafplaatsen in de gemeente Almere

Almere heeft twee begraafplaatsen. Eén begraafplaats is gelegen in Almere Haven de andere in Almere Stad.

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Duidelijk en deskundig advies?

Bel: 085 - 081 00 69 of vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan >