Topkwaliteit in goedkope grafstenen, 30 jaar garantie

Een zeer betaalbare grafsteen, grafzerk of urnmonument van topkwaliteit. U vindt ze bij goedkope-grafstenen.nl. De stenen worden gemaakt van de steensoort in de vorm zoals door u uitgekozen en voorzien van een gegraveerde tekst, helemaal zoals u die wenst. Wij staan voor onze kwaliteit, daarom krijgt u van ons 30 jaar garantie.

Goedkope grafstenen

Een grafsteen of -monument duur? Dat kan anders, vonden wij bij goedkope-grafstenen.nl. Op deze website bestelt u eenvoudig online, waardoor we de kosten zo laag mogelijk houden. En daardoor bent u veel goedkoper uit.

Een uniek concept

Hoe kan het dat goedkope-grafstenen.nl topkwaliteit in grafstenen, grafmonumenten en urnmonumenten kan leveren tegen een opvallend lage prijs? Dat komt door ons unieke, innovatieve concept. U maakt op deze site eenvoudig en vrijblijvend uw ontwerp. En als u deze bestelt, regelen wij voor u de vergunningen. We leveren en plaatsen door heel Nederland.

Online bestellen met persoonlijke service

Op onze site ontwerpt en bestelt u gemakkelijk een grafsteen, grafzerk of urnmonument. U bestelt online, maar krijgt wel onze persoonlijke service. Wij adviseren u graag en u bent welkom om op afspraak te komen kijken in onze toonzaal.

Specialisten in natuursteen sinds 1922

Goedkope-grafstenen.nl is een onderdeel van De Weijs Natuursteenbedrijf. Al sinds 1922 maken en plaatsen wij gedenkmonumenten. Wij zijn een solide natuursteenbedrijf met bijna een eeuw ervaring in het maken van persoonlijke gedenkmonumenten. Met inlevingsvermogen zijn wij u van dienst met mooie producten die een waardevolle herinnering vormen aan een overleden dierbare. 

Hebt u vragen of wilt u advies? Bel 085-081 00 69.

Hoe maken wij monumenten?

Hoe plaatsen wij monumenten?

De historie van Goedkope Grafstenen

 • 1922

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  In 1922 is Steenhouwerij P De Weijs opgericht door Pieter Jan Roelof de Weijs. Het bedrijf is opgericht aan de Grintweg 77 in Winschoten.

 • 1932

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De tweede generatie van Steenhouwerij P De Weijs is Anton Gerrit. Op de foto ziet u de eerste grafpaal die Anton Gerrit had gemaakt. Destijds werden grafmonumenten met hamer en bijtel uitgehakt uit Belgisch hardsteen.

 • 1970

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Op deze foto ziet u Steenhouwerij P De Weijs aan de Grintweg 67. In die tijd lag de Grintweg nog aan het Winschoterdiep, dat later is drooggelegd en om Winschoten werd geleid.

 • 1985

   

   

   

   

   

   

   

   

  De naam van het bedrijf werd gewijzigd naar De Weijs Natuursteen. Op de foto ziet u het nieuwe kantoorpand, dat in 1985 werd verbouwd.

 • 2007

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hier ziet u een foto van ons oude kantoorpand met de 4 generaties van De Weijs.

 • 2009

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  In 2009 is het kantoorpand van De Weijs opnieuw verbouwd.

 • 2011

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  In 2011 openden wij onze vestiging van De Weijs in Stadskanaal.

 • 2014

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  In 2014 werd Goedkope Grafstenen opgericht, met als doel om een breder publiek aan te spreken in heel Nederland.

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 03

€ 2600,00

Dubbel Graf Type 04

€ 3900,00
Wij zijn heel erg tevreden over het grafmonument en de fijne samenwerking. Alles is bespreekbaar en je krijgt echt alle tijd die je nodig hebt voor de uitvoering. Ze hebben ons heel erg goed geholpen. Hierbij dan nogmaals , hartelijk dank.
Geschreven door Angelica sewalt, 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen