Het Corona-virus: Deze maatregelen nemen we  
Meer informatie

Topkwaliteit in goedkope grafstenen, 30 jaar garantie

Een zeer betaalbare grafsteen, grafzerk of urnmonument van topkwaliteit. U vindt ze bij goedkope-grafstenen.nl. De stenen worden gemaakt van de steensoort in de vorm zoals door u uitgekozen en voorzien van een gegraveerde tekst, helemaal zoals u die wenst. Wij staan voor onze kwaliteit, daarom krijgt u van ons 30 jaar garantie.

Goedkope grafstenen

Een grafsteen of -monument duur? Dat kan anders, vonden wij bij goedkope-grafstenen.nl. Op deze website bestelt u eenvoudig online, waardoor we de kosten zo laag mogelijk houden. En daardoor bent u veel goedkoper uit.

Een uniek concept

Hoe kan het dat goedkope-grafstenen.nl topkwaliteit in grafstenen, grafmonumenten en urnmonumenten kan leveren tegen een opvallend lage prijs? Dat komt door ons unieke, innovatieve concept. U maakt op deze site eenvoudig en vrijblijvend uw ontwerp. En als u deze bestelt, regelen wij voor u de vergunningen. We leveren en plaatsen door heel Nederland.

Online bestellen met persoonlijke service

Op onze site ontwerpt en bestelt u gemakkelijk een grafsteen, grafzerk of urnmonument. U bestelt online, maar krijgt wel onze persoonlijke service. Wij adviseren u graag en u bent welkom om op afspraak te komen kijken in onze toonzaal.

Specialisten in natuursteen sinds 1922

Al sinds 1922 maken en plaatsen wij gedenkmonumenten. Wij zijn een solide natuursteenbedrijf met bijna een eeuw ervaring in het maken van persoonlijke gedenkmonumenten. Met inlevingsvermogen zijn wij u van dienst met mooie producten die een waardevolle herinnering vormen aan een overleden dierbare.

Hebt u vragen of wilt u advies? Bel (085) 081 00 69.

Hoe maken wij monumenten?

Hoe plaatsen wij monumenten?

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 03

€ 2600,00

Dubbel Graf Type 04

€ 3900,00
Het ziet er uit zoals we gehoopt hadden en zijn helemaal tevreden erover.
Geschreven door Aapkes, 22-02-2019
Contact aanvraag
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen