Topkwaliteit in goedkope grafstenen, 30 jaar garantie

Een zeer betaalbare grafsteen, grafzerk of urnmonument van topkwaliteit. U vindt ze bij goedkope-grafstenen.nl. De stenen worden gemaakt van de steensoort in de vorm zoals door u uitgekozen en voorzien van een gegraveerde tekst, helemaal zoals u die wenst. Wij staan voor onze kwaliteit, daarom krijgt u van ons 30 jaar garantie.

Heeft u een vraag?

Onze locaties

Winschoten
Grintweg 67
9675 HJ Winschoten
Tel: 085 - 081 00 69

Stadskanaal
Steenhouwer 15
9502 EV Stadskanaal
Tel: 085 - 081 00 69

Specialisten in natuursteen sinds 1922

Goedkope-grafstenen.nl is een onderdeel van De Weijs Natuursteenbedrijf. Al sinds 1922 maken en plaatsen wij gedenkmonumenten. Wij zijn een solide natuursteenbedrijf met bijna een eeuw ervaring in het maken van persoonlijke gedenkmonumenten. Met inlevingsvermogen zijn wij u van dienst met mooie producten die een waardevolle herinnering vormen aan een overleden dierbare. 

Maak kennis met ons team

Goedkope grafstenen

Een grafsteen of -monument duur? Dat kan anders, vonden wij bij goedkope-grafstenen.nl. Op deze website bestelt u eenvoudig online, waardoor we de kosten zo laag mogelijk houden. En daardoor bent u veel goedkoper uit.

Een uniek concept

Hoe kan het dat goedkope-grafstenen.nl topkwaliteit in grafstenen, grafmonumenten en urnmonumenten kan leveren tegen een opvallend lage prijs? Dat komt door ons unieke, innovatieve concept. U maakt op deze site eenvoudig en vrijblijvend uw ontwerp. En als u deze bestelt, regelen wij voor u de vergunningen. We leveren en plaatsen door heel Nederland.

Online bestellen met persoonlijke service

Op onze site ontwerpt en bestelt u gemakkelijk een grafsteen, grafzerk of urnmonument. U bestelt online, maar krijgt wel onze persoonlijke service. Wij adviseren u graag en u bent welkom om op afspraak te komen kijken in onze toonzaal.

Hebt u vragen of wilt u advies? Bel 085-081 00 69.

De historie van Goedkope Grafstenen

 • 1922

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  In 1922 is Steenhouwerij P De Weijs opgericht door Pieter Jan Roelof de Weijs. Het bedrijf is opgericht aan de Grintweg 77 in Winschoten.

 • 1970

   

   

   

   

   

   

   

  Op deze foto ziet u Steenhouwerij P De Weijs aan de Grintweg 67. In die tijd lag de Grintweg nog aan het Winschoterdiep, dat later is drooggelegd en om Winschoten werd geleid.

 • 1985

   

   

   

   

   

   

  De naam van het bedrijf werd gewijzigd naar De Weijs Natuursteen. Op de foto ziet u het nieuwe kantoorpand, dat in 1985 werd verbouwd.

 • 2007

   

   

   

   

   

   

   

  Hier ziet u een foto van ons oude kantoorpand met de 4 generaties van De Weijs.

 • 2009

   

   

   

   

   

   

   

  In 2009 is het kantoorpand van De Weijs opnieuw verbouwd.

 • 2011

   

   

   

   

   

   

   

  In 2011 openden wij onze vestiging van De Weijs in Stadskanaal.

 • 2014

   

   

   

   

   

   

   

   

  In 2014 werd Goedkope Grafstenen opgericht, met als doel om een breder publiek aan te spreken in heel Nederland.

Duidelijk en deskundig advies?

Bel: 085 - 081 00 69 of vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan >