Terug naar Blog
Witte moderne grafsteen op De Nieuwe Ooster in Amsterdam
  • 106

Witte moderne grafsteen op De Nieuwe Ooster in Amsterdam

Eind 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een rechthoekige, Viscount White grafsteen op De Nieuwe Ooster in Amsterdam, verrijkt met goudkleurige, gezandstraalde belettering en wit grind. Ontdek ons assortiment voor een waardig eerbetoon en vraag vrijblijvend een offerte of persoonlijk adviesgesprek aan.

28
feb
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Amsterdam

Eind 2022 heeft Goedkope Grafstenen een elegante toevoeging gemaakt aan de serene omgeving van De Nieuwe Ooster begraafplaats in Amsterdam. Een rechthoekige grafsteen, uitgevoerd in de stijlvolle kleur Viscount White, werd zorgvuldig geplaatst om een waardig monument te vormen voor een dierbare. De keuze voor Viscount White, gecombineerd met wit grind en tuinaarde tussen de banden, creëert een rustgevende en esthetisch aantrekkelijke laatste rustplaats, die de herinnering aan de overledene op een bijzondere wijze eer aandoet.

Deze specifieke grafsteen onderscheidt zich door de verfijnde belettering, die met grote zorg en precisie is aangebracht. Door middel van zandstralen wordt de belettering uit het natuursteen verwijderd, waarna deze zorgvuldig wordt ingeschilderd met goudkleurige verf. Deze techniek zorgt niet alleen voor een duurzame afwerking, maar creëert ook een prachtig contrast met de lichte achtergrond van de steen. Het resultaat is een opvallend en persoonlijk eerbetoon, dat de essentie en de geest van de overledene weerspiegelt.

Bij Goedkope Grafstenen zijn we trots op ons vermogen om regelmatig dergelijke waardige grafstenen in Amsterdam te plaatsen. Wij begrijpen het belang van een respectvolle herdenking en streven ernaar om aan de individuele behoeften van elke familie te voldoen. Daarom nodigen we u graag uit om ons veelzijdige assortiment grafstenen te verkennen. Of u nu een vrijblijvende offerte wenst of geïnteresseerd bent in een persoonlijk adviesgesprek, bij u thuis of bij ons op de zaak, ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van een passend monument dat de herinnering aan uw geliefde op de mooiste wijze eert.