Terug naar Blog
Witte islamitische grafsteen in Almere
  • 166

Witte islamitische grafsteen in Almere

Op de begraafplaats Raza Ul Mawa in Almere plaatsten wij onlangs deze prachtige witte islamitische grafsteen. Het grafmonument betreft ons model Grafsteen met golfkop, waarbij de ruimte tussen de banden nog eens is opgedeeld in twee delen. Dit geeft de nabestaanden de mogelijkheid om een plantje of bloemetjes te poten op het graf van de overledene. De grafsteen is uitgevoerd in de kleur Viscount White, één van de meer dan 25 prachtige kleuren natuursteen in ons assortiment.

11
jan
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze islamitische grafsteen in Almere

Het kopstukje van de grafsteen is voorzien van grafsteen tekst. De tekst, evenals het symbool met de handen, is in het natuursteen gezandstraald en vervolgens ingekleurd met zwarte verf. Hierdoor steekt de tekst duidelijk af tegen de witte grafsteen. Een symbool als deze is een mooie manier om een grafsteen te personaliseren.

Wij plaatsen regelmatig grafstenen in Almere. Bent u ook op zoek naar een grafsteen voor een overleden dierbare in de omgeving van Almere, dan helpen we u hier graag bij. We staan u bij met persoonlijk advies en vertellen u graag over de mogelijkheden. Bekijk gerust ons uitgebreide assortiment of vraag vrijblijvend een adviesgesprek met ons aan.