Terug naar Blog
Witte grafsteen op De Nieuwe Ooster in Amsterdam
  • 98

Witte grafsteen op De Nieuwe Ooster in Amsterdam

Bij Goedkope Grafstenen hebben we recent een elegante grafsteen geplaatst op De Nieuwe Ooster begraafplaats in Amsterdam, begin 2022. Uitgevoerd in het serene Viscount White, kenmerkt deze grafsteen zich door zijn golfkop, een populair model binnen ons aanbod.

27
feb
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Amsterdam

In het begin van 2022 heeft Goedkope Grafstenen een bijzondere grafsteen geplaatst op De Nieuwe Ooster begraafplaats in Amsterdam. Deze grafsteen, uitgevoerd in de kleur Viscount White, biedt een serene en waardige laatste rustplaats. Het is een witte grafsteen met een golfkop, welke tevens bekend staat als ons aanbiedingsmodel. De keuze voor dit type grafsteen komt voort uit onze wens om een stijlvol, maar tegelijkertijd betaalbaar monument aan te bieden, dat de herinnering aan de overledene op een mooie manier eer aandoet.

De belettering van de grafsteen is met grote zorg en aandacht uitgevoerd. Door middel van een speciale techniek wordt de belettering uit het natuursteen gezandstraald, wat een diepte en textuur geeft die met andere methoden moeilijk te evenaren is. Vervolgens is deze belettering ingeschilderd met zwarte verf, wat een scherp contrast en uitstekende leesbaarheid garandeert. Deze techniek zorgt niet alleen voor een duurzaam en weersbestendig resultaat, maar geeft de grafsteen ook een persoonlijk en uniek karakter.

Bij Goedkope Grafstenen plaatsen we regelmatig grafstenen in Amsterdam en wij begrijpen het belang van een respectvolle laatste rustplaats. Wij nodigen u graag uit om ons assortiment grafstenen te bekijken, zodat u een indruk krijgt van de mogelijkheden die wij bieden. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel model of iets geheel op maat gemaakt, wij staan klaar om u te adviseren. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen of een adviesgesprek in te plannen, bij u thuis of bij ons op de zaak. Ons doel is om samen met u een passend eerbetoon te creëren dat voldoet aan uw wensen en de herinnering aan uw dierbare op de beste manier eert.