Terug naar Blog
Witte grafsteen in Nijmegen
  • 116

Witte grafsteen in Nijmegen

Begin 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een witte Viscount White grafsteen, model Golfkop, op Begraafplaats Jonkerbos in Nijmegen, met wit grind en gezandstraalde letters ingeschilderd met zwarte verf. We bieden persoonlijke advisering, vrijblijvende offertes en nodigen u uit ons assortiment te ontdekken.

19
mrt
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Nijmegen

Begin 2022 markeerde Goedkope Grafstenen de serene rust van Begraafplaats Jonkerbos in Nijmegen met een unieke toevoeging. Het betrof een witte grafsteen van het model Golfkop, vervaardigd uit Viscount White graniet, wat tevens ons aanbiedingsmodel is. Deze keuze voor wit graniet, gecombineerd met wit grind tussen de banden, creëert een vredige en harmonieuze uitstraling die naadloos aansluit bij de omgeving. De grafsteen belichaamt een mix van tijdloze elegantie en moderne eenvoud, waarmee we een waardig monument bieden voor de laatste rustplaats.

De verfijning van deze grafsteen wordt verder benadrukt door de belettering. Deze is zorgvuldig uit het natuursteen gezandstraald en vervolgens ingeschilderd met zwarte verf, wat een scherp en duidelijk contrast biedt tegen de lichte achtergrond van de Viscount White graniet. Dit proces van zandstralen en inschilderen staat garant voor een duurzame en goed leesbare tekst, die de tand des tijds moeiteloos zal doorstaan. Het zandstraalproces laat ons toe om elke letter met precisie te vormen, wat resulteert in een persoonlijke en respectvolle herdenking van de overledene.

Wij van Goedkope Grafstenen zijn trots op ons vermogen om regelmatig dergelijke betekenisvolle grafstenen in Nijmegen en omgeving te plaatsen. We nodigen u graag uit om ons diverse assortiment aan grafstenen te verkennen. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel ontwerp of iets unieks wilt, wij staan klaar om u te voorzien van een vrijblijvende offerte. Bovendien is een persoonlijk adviesgesprek, bij u thuis of bij ons op kantoor, altijd mogelijk. Dit is een uitgelezen kans om samen met ons een passend eerbetoon aan uw dierbare te creëren.