Terug naar Blog
Witte grafsteen golfkop op begraafplaats Westgaarde in Amsterdam
  • 100

Witte grafsteen golfkop op begraafplaats Westgaarde in Amsterdam

Eind 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een elegante Viscount White grafsteen op Westgaarde in Amsterdam, voorzien van opvallende, zwart ingeschilderde belettering. Ontdek ons assortiment voor een persoonlijk en waardig eerbetoon, met de mogelijkheid voor een vrijblijvende offerte of adviesgesprek.

28
feb
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Amsterdam

Eind 2022 markeerde Goedkope Grafstenen de serene rustplaatsen van begraafplaats Westgaarde in Amsterdam met een stijlvolle toevoeging. Een grafsteen in de kleur Viscount White, gekenmerkt door een elegant golfkopmodel – ons populaire aanbiedingsmodel – werd zorgvuldig geplaatst. De keuze voor Viscount White, gecombineerd met wit split tussen de banden, geeft het monument een zuivere en vredige uitstraling. Deze specifieke combinatie van kleur en ontwerp weerspiegelt onze toewijding aan het bieden van esthetisch aantrekkelijke, maar ook troostrijke grafstenen die de herinnering aan dierbaren op een waardige manier behouden.

De belettering op deze grafsteen ondergaat een minutieus proces om de duurzaamheid en zichtbaarheid te garanderen. Eerst wordt de tekst zorgvuldig uit het natuursteen gezandstraald, waarna deze met zwarte verf wordt ingeschilderd. Deze methode zorgt niet alleen voor een duidelijk leesbare tekst, maar creëert ook een opvallend contrast met de lichte achtergrond van de Viscount White steen. Het resultaat is een prachtig en blijvend eerbetoon dat de persoonlijke boodschap van de nabestaanden in ere houdt.

Bij Goedkope Grafstenen zijn we er trots op dat we frequent de gelegenheid krijgen om dergelijke memorabele grafstenen in Amsterdam te plaatsen. We nodigen u uit om ons uitgebreide assortiment aan grafstenen te ontdekken, waarbij we u graag ondersteunen met een vrijblijvende offerte of een persoonlijk adviesgesprek. Of u nu een bezoek brengt aan onze zaak of een afspraak maakt voor bij u thuis, ons doel is om samen met u een passend en respectvol eerbetoon aan uw geliefde te realiseren.