Terug naar Blog
Viscount White grafsteen op De Nieuwe Ooster Amsterdam
  • 86

Viscount White grafsteen op De Nieuwe Ooster Amsterdam

In halverwege 2022 heeft Goedkope Grafstenen een prachtige grafsteen geplaatst op De Nieuwe Ooster begraafplaats in Amsterdam, uitgevoerd in het serene Viscount White met een elegante golfkopvorm

28
feb
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Amsterdam

In halverwege 2022 heeft Goedkope Grafstenen een opmerkelijke bijdrage geleverd aan de serene ambiance van De Nieuwe Ooster begraafplaats in Amsterdam door het plaatsen van een unieke grafsteen. Deze specifieke grafsteen, uitgevoerd in het rustgevende Viscount White, kenmerkt zich door zijn elegante golfkopvorm, welke ook onderdeel is van ons speciale aanbiedingsmodel. De keuze voor Viscount White, een kleur die zowel rust als waardigheid uitstraalt, samen met het onderscheidende model, reflecteert onze toewijding om families te voorzien van een eerbiedwaardig monument dat zowel esthetisch als emotioneel aanspreekt.

De belettering van de grafsteen is met bijzondere zorg aangebracht door middel van een geavanceerde techniek waarbij de letters zorgvuldig uit het natuursteen worden gezandstraald. Na deze precisiebewerking wordt de belettering ingeschilderd met goudkleurige verf, wat zorgt voor een schitterend contrast tegen de lichte achtergrond van het Viscount White. Deze methode niet alleen verzekert een verfijnde en duurzame afwerking, maar verleent de grafsteen ook een persoonlijk karakter, waarmee de herinnering aan de overledene op een bijzonder respectvolle manier wordt geëerd.

Bij Goedkope Grafstenen zijn we trots op het regelmatig plaatsen van grafstenen in Amsterdam, en we zijn gedreven door onze missie om nabestaanden te ondersteunen bij het vinden van het perfecte eerbetoon aan hun geliefden. Wij nodigen u uit om ons uitgebreide assortiment aan grafstenen te verkennen en te ontdekken hoe we met aandacht voor detail en persoonlijke benadering aan uw wensen kunnen voldoen. Of u nu interesse heeft in een vrijblijvende offerte of behoefte heeft aan een persoonlijk adviesgesprek, bij u thuis of bij ons op de zaak, ons team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van een keuze die recht doet aan de nagedachtenis van uw dierbare.