Terug naar Blog
Staande grafsteen in Lelystad
  • 22

Staande grafsteen in Lelystad

In februari 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een ingetogen Zwart Granieten staande grafsteen op de Algemene begraafplaats in Lelystad. Met zorgvuldige gezandstraalde en zilverkleurig ingeschilderde belettering bieden ze een gepersonaliseerd eerbetoon. Ontdek het assortiment en vraag vrijblijvend advies of offertes aan, zowel thuis als op locatie.

15
mei
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Lelystad

In februari 2022 werd een gedenkwaardige grafsteen geplaatst door Goedkope Grafstenen op de Algemene begraafplaats in Lelystad. Het betreft een staande grafsteen, ook bekend als een staande letterplaat, uitgevoerd in de tijdloze kleur Zwart Graniet. Dit model, genaamd "Goedkope gedenktsteen", straalt een ingetogen elegantie uit die perfect past bij de serene omgeving van de begraafplaats.

De belettering op deze grafsteen is een meticuleus proces van vakmanschap. Met zorg wordt de tekst uit het natuursteen gezandstraald, waarna het met zilverkleurige verf wordt ingeschilderd. Het resultaat is een subtiel contrast tussen de diepe zwarte achtergrond en de glinsterende zilverkleurige letters, die de herinneringen aan de geliefde voor altijd levendig houden.

Goedkope Grafstenen heeft een traditie van het plaatsen van grafstenen in Lelystad en omgeving. We nodigen u van harte uit om ons assortiment grafstenen te bekijken en, indien gewenst, een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bovendien bieden we persoonlijk adviesgesprekken aan, zowel bij u thuis als bij ons op de zaak. Bij Goedkope Grafstenen staat het eren van dierbaren met waardigheid en respect centraal.

Adviesgesprek aanvragen