Terug naar Blog
Islamitische grafsteen op de islamitische begraafplaats in Bergen op Zoom
  • 58

Islamitische grafsteen op de islamitische begraafplaats in Bergen op Zoom

Aan het einde van 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een islamitische grafsteen op de islamitische begraafplaats in Bergen op Zoom. Deze voorraadgrafsteen in Viscount White is voorzien van verdiepte, zwartkleurige belettering. Klanten worden uitgenodigd om het assortiment te bekijken en vrijblijvend advies aan te vragen.

10
apr
Lees verder
Onlangs geplaatst

Aan het einde van 2022 heeft Goedkope Grafstenen een respectvolle islamitische grafsteen geplaatst op de islamitische begraafplaats in Bergen op Zoom. Deze voorraad islamitische grafsteen, licht van model, is uitgevoerd in de serene kleur Viscount White, wat een passende sfeer van eenvoud en rust biedt.

De grafsteen is voorzien van zorgvuldige belettering, die verdiept gezandstraald is in het natuursteen en vervolgens met zwartkleurige verf is ingeschilderd. Dit proces zorgt voor een duurzame en goed leesbare inscriptie, die de herinnering aan de overledene op een respectvolle manier eert en benadrukt.

In Bergen op Zoom plaatst Goedkope Grafstenen regelmatig grafstenen en blijft het assortiment vernieuwen om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen. We nodigen u van harte uit om ons gevarieerde assortiment grafstenen te komen bekijken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Tevens staan wij klaar voor persoonlijk adviesgesprekken, zowel bij u thuis als bij ons op de zaak.