Terug naar Blog
Rechthoekige grafsteen in Steel Grey op de Zuylen Tuinzigt begraafplaats in Breda
  • 43

Rechthoekige grafsteen in Steel Grey op de Zuylen Tuinzigt begraafplaats in Breda

In het najaar van 2021 plaatste Goedkope Grafstenen een ingetogen rechthoekige grafsteen in Steel Grey op de Zuylen Tuinzigt begraafplaats in Breda. De belettering, gezandstraald uit natuursteen, biedt een duurzame inscriptie. Klanten worden uitgenodigd om het assortiment te bekijken en vrijblijvend advies aan te vragen.

10
apr
Lees verder
Onlangs geplaatst

In het najaar van 2021 plaatste Goedkope Grafstenen een ingetogen rechthoekige grafsteen op de Zuylen Tuinzigt begraafplaats in Breda. Deze grafsteen, uitgevoerd in de tijdloze kleur Steel Grey, biedt een serene herdenkingsplek die past bij de rustige omgeving van de begraafplaats.

De grafsteen is voorzien van zorgvuldige belettering. Met precisie wordt de tekst uit het natuursteen gezandstraald, waardoor een duurzame inscriptie ontstaat. Het sobere en respectvolle karakter van de belettering vormt een passende eerbetoon aan de overledene.

In Breda plaatst Goedkope Grafstenen regelmatig grafstenen en blijft het assortiment vernieuwen om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen. U wordt van harte uitgenodigd om het gevarieerde assortiment grafstenen te bekijken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Tevens staan wij klaar voor persoonlijk adviesgesprekken, zowel bij u thuis als bij ons op de zaak.