Terug naar Blog
Prachtige grafsteen in Rotterdam op St. Laurentius begraafplaats
  • 141

Prachtige grafsteen in Rotterdam op St. Laurentius begraafplaats

Halverwege 2022 hebben wij op begraafplaats St. Laurentius in Rotterdam dit mooie grafmonument geplaatst.

30
jan
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Rotterdam

Halverwege 2022 hebben wij op begraafplaats St. Laurentius in Rotterdam dit mooie grafmonument geplaatst. Het model dat u hier ziet is onze grafsteen met golfkop, tevens ons aanbiedingsmodel. Op verzoek van de nabestaanden hebben we de grafomranding gevuld met potgrond, zodat zij hier een plantje of bloemetjes kunnen poten.

Het grafmonument is volledig uitgevoerd in de kleur Royal Impala, een populaire natuursteen soort bij Goedkope Grafstenen. De grafsteen tekst in het kopstukje is aangebracht door middel van verdiept zandstralen; een techniek die we veelvuldig gebruiken voor het beletteren van grafmonumenten. De gezandstraalde letters zijn vervolgens ingeschilderd met zilverkleurige verf. 

Regelmatig plaatsen we bij Goedkope Grafstenen grafmonumenten in Rotterdam. Bent u ook op zoek naar een grafsteen om uw overleden dierbare te herdenken, dan staan wij u graag bij met hulp en advies. Voel u vrij om ons assortiment grafstenen te bekijken. Bent u klaar voor de volgende stap, dan kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek bij ons aanvragen. We helpen u graag met iedere vraag die u hebt.

Bekijk onze grafstenen Adviesgesprek aanvragen