Terug naar Blog
Prachtig islamitisch grafmonument in Almere
  • 87

Prachtig islamitisch grafmonument in Almere

Op de begraafplaats Raza Ul Mawa in Almere hebben we onlangs dit prachtige islamitische grafmonument geplaatst. De grafsteen heeft mooie sierlijke vormen, die doen denken aan de uitlijning van een moskee. De opdrachtgever heeft voor deze grafsteen gekozen voor een opvulling van wit grind, wat het geheel mooi afmaakt.

11
jan
Lees verder
Onlangs geplaatst

Het kopstukje van de islamitische grafsteen in Almere hebben we voorzien van grafsteen tekst, waaronder in het Arabisch. De mogelijkheid voor Arabische grafsteen teksten zijn een van de vele voordelen van Goedkope Grafstenen. De tekst is in het grafmonument gezandstraald en vervolgens met een zwarte verf ingeschilderd. Dit is echt vakwerk, iets wat we bij Goedkope Grafstenen al meer dan 100 jaar voor mensen in heel Nederland doen. 

Wij maken en plaatsen regelmatig grafstenen in Almere. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een grafsteen in Almere, dan staan we u graag bij met persoonlijk advies. We nodigen u van harte uit om ons uitgebreide assortiment grafstenen te bekijken. Indien u dat wenst, kunt u vrijblijvend een offerte of een vrijblijvend adviesgesprek met ons aanvragen.