Terug naar Blog
Islamitische grafsteen op Munnikenhof in Veenendaal
  • 35

Islamitische grafsteen op Munnikenhof in Veenendaal

Halverwege 2022 heeft Goedkope Grafstenen een islamitisch grafmonument geplaatst op begraafplaats Munnikenhof in Veenendaal. Het donkergrijze monument heeft gezandstraalde en zilverkleurig ingeschilderde Arabische belettering en een open gedeelte met wit grind. Goedkope Grafstenen biedt een breed assortiment en vrijblijvend advies, zowel thuis als op locatie.

28
mei
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze islamitische grafsteen in Veenendaal

Halverwege 2022 heeft Goedkope Grafstenen een prachtig volledig grafmonument geplaatst op begraafplaats Munnikenhof in Veenendaal. Het monument betreft een islamitische grafsteen, uitgevoerd in een elegante donkergrijze kleur. Dit model, bekend als 'grafsteen islam', onderscheidt zich door zijn stijlvolle en serene uitstraling. Het open gedeelte van de grafsteen is gevuld met wit grind, wat zorgt voor een harmonieuze en respectvolle laatste rustplaats.

Arabische grafsteen tekst

De grafsteen is voorzien van een prachtige belettering die zorgvuldig uit het natuursteen is gezandstraald. Dit proces zorgt ervoor dat de tekst duidelijk en duurzaam is. Vervolgens is de belettering met zilverkleurige verf ingeschilderd, wat een schitterend contrast oplevert tegen de donkergrijze achtergrond van de steen. De belettering bevat specifieke Arabische teksten, wat een diepere culturele en religieuze betekenis toevoegt aan het monument.

Meer weten over grafstenen in Veenendaal?

Goedkope Grafstenen plaatst regelmatig grafstenen in Veenendaal en wij nodigen u graag uit om ons uitgebreide assortiment grafstenen te bekijken. Of u nu op zoek bent naar een specifiek ontwerp of algemene inspiratie, wij staan voor u klaar. Bovendien kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen, bij u thuis of bij ons op de zaak. Wij streven ernaar om met onze deskundigheid en persoonlijke benadering een blijvende en waardige herinnering te creëren voor uw dierbaren.

Adviesgesprek aanvragen