Terug naar Blog
Islamitische grafsteen in Nuenen, Oude Landen
  • 22

Islamitische grafsteen in Nuenen, Oude Landen

Halverwege 2022 heeft Goedkope Grafstenen een islamitisch grafmonument geplaatst op begraafplaats Oude Landen in Nuenen. Het lichte monument, met goudkleurig ingeschilderde gezandstraalde Arabische teksten en symboliek, heeft een open gedeelte gevuld met grond. Wij bieden een breed assortiment en vrijblijvend advies, zowel thuis als op locatie.

28
mei
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze islamitische grafsteen in Nuenen

Halverwege 2022 heeft Goedkope Grafstenen een indrukwekkend volledig grafmonument geplaatst op begraafplaats Oude Landen in Nuenen. Het betreft een islamitisch grafmonument, specifiek het model 'Islamitisch grafmonument met minaret'. Dit monument is uitgevoerd in een serene, lichte steenkleur en straalt rust en respect uit. Het open gedeelte van de grafsteen is gevuld met grond, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

Arabische grafsteen teksten

De grafsteen is voorzien van prachtige belettering die zorgvuldig uit het natuursteen is gezandstraald. Deze techniek zorgt ervoor dat de teksten en symboliek duurzaam en duidelijk zichtbaar zijn. Na het zandstralen is de belettering met goudkleurige verf ingeschilderd, wat een elegant en verfijnd contrast creëert tegen de lichte achtergrond van de steen. De belettering omvat specifieke Arabische teksten en symboliek die belangrijk zijn in de islamitische traditie, wat het monument een diepere religieuze betekenis geeft.

Meer weten over grafstenen in Nuenen?

Wij plaatsen regelmatig grafstenen in Nuenen en nodigen u van harte uit om ons uitgebreide assortiment grafstenen te bekijken. Of u nu specifieke wensen heeft of inspiratie zoekt, wij staan voor u klaar. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en het is mogelijk om een adviesgesprek te plannen, zowel bij u thuis als bij ons op de zaak. Met onze deskundigheid en persoonlijke benadering helpen wij u graag bij het creëren van een waardige en blijvende herinnering voor uw dierbaren.

Adviesgesprek aanvragen