Terug naar Blog
Islamitische grafsteen in Arnhem
  • 130

Islamitische grafsteen in Arnhem

Op de begraafplaats Moscowa in Arnhem hebben we dit mooie grafmonument mogen plaatsen. Het betreft een enkel graf in ons model Grafsteen Golfkop, tevens ons aanbiedingsmodel.

29
jan
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze islamitische grafsteen in Arnhem

De grafsteen is helemaal uitgevoerd in de kleur Royal Impala, een mooie neutrale grafsteen kleur. Het staande gedeelte van de grafsteen, ook wel het kopstukje genoemd, hebben we voorzien van inwendige grafsteen tekst. Deze tekst hebben we middels plotfolie op de grafsteen aangebracht, gezandstraald en vervolgens ingeschilderd met een zilverkleurige verf. De grafomranding is gevuld met grijs split, één van de verschillende mogelijkheden bij Goedkope Grafstenen.

Wij plaatsen regelmatig grafstenen in Arnhem. Indien u op zoek bent naar een grafsteen voor uw overleden dierbare in Arnhem, of elders in Nederland, helpen we u graag met het maken van een passende keuze. We nodigen u van harte uit om ons assortiment grafstenen te bekijken. Bent u klaar voor de volgende stap, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek met ons inplannen.

Assortiment grafstenen Adviesgesprek aanvragen