Terug naar Blog
Islamitisch grafmonument op begraafplaats in Maastricht
  • 24

Islamitisch grafmonument op begraafplaats in Maastricht

In 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een Royal Impala grafsteen in golfkopmodel op Begraafplaats Tongerseweg in Maastricht, voorzien van gezandstraalde, zilverkleurig ingeschilderde belettering. Wij bieden persoonlijke service, inclusief vrijblijvende offertes en adviesgesprekken, om een respectvolle laatste rustplaats te garanderen die aansluit bij uw wensen.

27
mrt
Lees verder
Onlangs geplaatst

Halverwege 2022 heeft Goedkope Grafstenen een opmerkelijke grafsteen geplaatst op de historische Begraafplaats Tongerseweg in Maastricht, een stad rijk aan cultuur en traditie. De gekozen grafsteen, uitgevoerd in de majestueuze kleur Royal Impala, draagt ons kenmerkende Golfkop model, dat ook wel bekend staat als ons aanbiedingsmodel. Deze bijzondere keuze weerspiegelt niet alleen de waardigheid van de laatste rustplaats maar verrijkt ook de esthetische waarde van de omgeving met zijn diepe, natuurlijke tinten en elegant ontwerp.

De grafsteen is verrijkt met een zorgvuldig gekozen belettering, die het natuursteen een diepere betekenis geeft. Deze letters zijn met uiterste precisie uit het oppervlak gezandstraald, waarna ze met de hand zijn ingeschilderd met zilverkleurige verf. Deze techniek zorgt niet alleen voor een helder en duurzaam resultaat maar benadrukt ook de schoonheid van de Royal Impala steen. Het contrast tussen de donkere steen en de lichte belettering biedt een serene en respectvolle herinnering aan de overledene.

Bij Goedkope Grafstenen zijn we er trots op dat we regelmatig dergelijke betekenisvolle grafstenen in Maastricht en omgeving mogen plaatsen. Wij nodigen u graag uit om ons uitgebreide assortiment grafstenen te bekijken. Of u nu specifieke wensen heeft of op zoek bent naar advies, ons team staat klaar om u te ondersteunen met een persoonlijke benadering. Een vrijblijvende offerte is op aanvraag beschikbaar, net zoals een kosteloos adviesgesprek, bij u thuis of bij ons op kantoor. Samen streven we ernaar om een waardige laatste rustplaats te creëren die past bij uw voorkeuren en budget.