Terug naar Blog
Islamitisch grafmonument met minaret op de islamitische begraafplaats in Bergen op Zoom
  • 57

Islamitisch grafmonument met minaret op de islamitische begraafplaats in Bergen op Zoom

In het begin van 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een imposant islamitisch grafmonument met minaret op de islamitische begraafplaats in Bergen op Zoom. De belettering, verdiept gezandstraald en ingeschilderd met zilverkleurige verf, biedt een duurzame inscriptie. Klanten zijn welkom om het assortiment te bekijken en vrijblijvend advies aan te vragen.

10
apr
Lees verder
Onlangs geplaatst

In het begin van 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een indrukwekkend islamitisch grafmonument met minaret op de islamitische begraafplaats in Bergen op Zoom. Dit grafmonument, uitgevoerd in de elegante kleur Zwart Gradient, vormt een respectvolle herdenkingsplek die de sereniteit van de begraafplaats benadrukt.

De grafsteen is voorzien van zorgvuldige belettering. Met precisie wordt de tekst uit het natuursteen gezandstraald, waarna het verdiept wordt ingeschilderd met zilverkleurige verf. Dit proces resulteert in een duurzame inscriptie die de herinnering aan de overledene op een respectvolle wijze eert en benadrukt.

In Bergen op Zoom plaatst Goedkope Grafstenen regelmatig grafstenen en grafmonumenten, waaronder ook veel islamitische grafstenen. We nodigen u van harte uit om ons gevarieerde assortiment te bekijken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Daarnaast bieden wij persoonlijke adviesgesprekken aan, zowel bij u thuis als bij ons op de zaak.