Terug naar Blog
Grafsteen dubbel hart in Nieuwegein
  • 19

Grafsteen dubbel hart in Nieuwegein

Een grafsteen in Ruby Red, met porseleinen foto, werd in mei 2022 geplaatst door Goedkope Grafstenen op de Noorderveld begraafplaats in Nieuwegein. Met goudkleurige belettering biedt de grafsteen een warm eerbetoon. Ontdek het assortiment en vraag vrijblijvend advies of offertes aan, thuis of op locatie.

15
mei
Lees verder
Onlangs geplaatst

In mei 2022 hebben we een ontroerende grafsteen geplaatst op de Noorderveld begraafplaats in Nieuwegein. Het betreft een grafsteen in de kleur Ruby Red, uitgevoerd in een dubbel hartmodel, met als bijzonderheid een porseleinen foto van de overledene. Deze warme rode kleur straalt liefde en verbondenheid uit, passend bij de herinneringen die hier worden gekoesterd.

De belettering op deze grafsteen is een nauwgezet proces van vakmanschap. Met zorg wordt de tekst uit het natuursteen gezandstraald, waarna het met goudkleurige verf wordt ingeschilderd. Het resultaat is een prachtig contrast tussen de dieprode achtergrond en de glinsterende gouden letters, die de herinneringen aan de geliefde voor altijd levendig houden.

Bij Goedkope Grafstenen plaatsen we regelmatig grafstenen in Nieuwegein en omgeving. We nodigen u van harte uit om ons assortiment grafstenen te bekijken en, indien gewenst, een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bovendien staan we altijd klaar om u persoonlijk advies te geven, of het nu bij u thuis is of bij ons op de zaak. Want bij Goedkope Grafstenen gaat het niet alleen om stenen, maar om het eren van dierbaren met waardigheid en respect. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen