Terug naar Blog
Grafzerk in Zwart Graniet op De Nieuwe Ooster begraafplaats in Amsterdam
  • 39

Grafzerk in Zwart Graniet op De Nieuwe Ooster begraafplaats in Amsterdam

Eind 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een stijlvolle grafzerk in Zwart Graniet op De Nieuwe Ooster in Amsterdam, verfraaid met zilverkleurige, gezandstraalde belettering. Ontdek ons assortiment voor een duurzaam eerbetoon en profiteer van persoonlijk advies om een passende herinnering aan uw dierbare te creëren.

28
feb
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Amsterdam

Eind 2022 heeft Goedkope Grafstenen een indrukwekkende grafzerk geplaatst op De Nieuwe Ooster, een van de meest eerbiedwaardige begraafplaatsen in Amsterdam. Deze specifieke grafzerk, uitgevoerd in het diepe en statige Zwart Graniet, straalt een tijdloze elegantie uit. Het gebruik van grijs split tussen de banden voegt een subtiele textuur toe en creëert een contrast dat de natuurlijke schoonheid van het graniet versterkt. Deze keuze voor Zwart Graniet is niet alleen vanwege de esthetische kwaliteiten maar ook voor zijn duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden, waardoor het een langdurig eerbetoon biedt aan de overledene.

De personalisatie van de grafzerk wordt bereikt door middel van een zorgvuldig aangebrachte belettering. Deze letters worden eerst uit het harde graniet gezandstraald, een proces dat precisie en vakmanschap vereist om de tekst nauwkeurig uit te snijden. Vervolgens wordt de uitgesneden belettering ingeschilderd met zilverkleurige verf, wat resulteert in een schitterend visueel contrast met de donkere achtergrond van het graniet. Deze techniek zorgt niet alleen voor een heldere en goed leesbare tekst, maar draagt ook bij aan de algehele uitstraling van de grafzerk, waardoor deze een uniek en persoonlijk monument wordt.

Bij Goedkope Grafstenen hebben we het voorrecht om regelmatig bijzondere grafzerken te plaatsen in Amsterdam, en we zijn toegewijd aan het bieden van zowel kwaliteit als comfort aan de families die wij dienen. Wij nodigen u van harte uit om ons uitgebreide assortiment aan grafstenen te bekijken, zodat u het perfecte eerbetoon aan uw dierbare kunt selecteren. Of u nu interesse heeft in een vrijblijvende offerte of behoefte heeft aan een persoonlijk adviesgesprek, wij staan klaar om u bij te staan, bij u thuis of bij ons op de zaak. Ons doel is om u te ondersteunen in het creëren van een waardige laatste rustplaats die de herinnering aan uw geliefde voor altijd levend houdt.