Terug naar Blog
Grafzerk in Steel Grey op de Duinrust begraafplaats in Beverwijk
  • 53

Grafzerk in Steel Grey op de Duinrust begraafplaats in Beverwijk

Aan het einde van 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een ingetogen Grafzerk in Steel Grey op de Duinrust begraafplaats in Beverwijk. De belettering, gezandstraald en ingeschilderd met zilverkleurige verf, biedt een duurzame inscriptie. Klanten worden uitgenodigd om het assortiment te bekijken en vrijblijvend advies aan te vragen.

10
apr
Lees verder
Onlangs geplaatst

Aan het einde van 2022 heeft Goedkope Grafstenen een ingetogen Grafzerk geplaatst op de Duinrust begraafplaats in Beverwijk. Deze grafsteen, van het type Grafzerk Goedkoop, is uitgevoerd in de tijdloze kleur Steel Grey, wat een serene en respectvolle uitstraling biedt die perfect past bij de rustige omgeving van de begraafplaats.

De grafsteen is voorzien van zorgvuldige belettering. Met precisie wordt de tekst uit het natuursteen gezandstraald, waarna het met zilverkleurige verf wordt ingeschilderd. Dit proces resulteert in een duurzame inscriptie die de herinnering aan de overledene op een respectvolle wijze eert en benadrukt.

In Beverwijk plaatst Goedkope Grafstenen regelmatig grafstenen en blijft het assortiment vernieuwen om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen. U bent van harte welkom om ons gevarieerde assortiment grafstenen te bekijken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Tevens bieden wij persoonlijk adviesgesprekken aan, zowel bij u thuis als bij ons op de zaak.