Terug naar Blog
Grafsteen Tulp geplaatst op de Zuylen Tuinzigt begraafplaats in Breda
  • 48

Grafsteen Tulp geplaatst op de Zuylen Tuinzigt begraafplaats in Breda

In 2023 plaatste Goedkope Grafstenen een symbolische Grafsteen Tulp in Discount White op de Zuylen Tuinzigt begraafplaats in Breda. De belettering, gezandstraald en met zwartkleurige verf ingeschilderd, biedt een duurzame inscriptie. Klanten worden uitgenodigd om het assortiment te bekijken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

10
apr
Lees verder
Onlangs geplaatst

In het begin van 2023 heeft Goedkope Grafstenen een ontroerende Grafsteen Tulp geplaatst op de Zuylen Tuinzigt begraafplaats in Breda. Deze grafsteen, gekozen vanwege zijn symbolische vorm en uitgevoerd in Discount White, straalt een sfeer van vrede en sereniteit uit, passend bij de omgeving van de begraafplaats.

De grafsteen is voorzien van zorgvuldig aangebrachte belettering. De tekst wordt met precisie uit het natuursteen gezandstraald, waarna het met zwartkleurige verf wordt ingeschilderd. Dit proces zorgt voor een heldere en duurzame inscriptie die de herinnering aan de overledene op een respectvolle manier eert.

In Breda plaatsen we regelmatig grafstenen en blijven we ons assortiment vernieuwen om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. We nodigen u van harte uit om ons diverse assortiment grafstenen te komen bekijken en indien gewenst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook staan we klaar voor een persoonlijk adviesgesprek, zowel bij u thuis als bij ons op de zaak.