Terug naar Blog
Grafsteen Rotterdam met prachtige symboliek
  • 86

Grafsteen Rotterdam met prachtige symboliek

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam plaatsten wij dit prachtige grafmonument.

29
jan
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam plaatsten wij dit prachtige grafmonument. Het is een maatwerk grafmonument dat in de basis lijkt op ons model Grafsteen met plantenvak. Het verschil met dit grafmonument is dat het liggende gedeelte van de door ons geplaatste grafsteen doorloopt over de gehele lengte. 

Het grafmonument is in zijn geheel uitgevoerd in de kleur Zwart graniet. De nabestaanden hebben gebruik gemaakt van verschillende manieren om de grafsteen in Rotterdam persoonlijk te maken. Zo hebben ze gekozen voor een porseleinen foto en symboliek op het grafmonument. Ook het lettertype is speels en persoonlijk. De grafsteen tekst en symboliek zijn in het grafmonument gezandstraald en vervolgens met goudkleurige verf ingeschilderd.

Wij plaatsen regelmatig grafstenen in Rotterdam voor onze klanten. Bent u op zoek naar een grafsteen voor een overleden dierbare in Rotterdam of elders in Nederland, dan staan we graag voor u klaar. We nodigen u van harte uit om ons assortiment grafstenen te bekijken. Tevens kunnen we u bijstaan met een vrijblijvend adviesgesprek, bij ons op locatie of bij u thuis.

Bekijk onze grafstenen Adviesgesprek aanvragen