Terug naar Blog
Grafsteen op begraafplaats Sint Barbara in Amsterdam
  • 32

Grafsteen op begraafplaats Sint Barbara in Amsterdam

Eind 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een stijlvolle grafsteen op begraafplaats St. Barbara in Amsterdam, uitgevoerd in Royal Impala met een uniek golfkopmodel. Met zilverkleurige, gezandstraalde belettering en grijs split tussen de banden, nodigen we u uit ons assortiment te verkennen voor een persoonlijk eerbetoon.

28
feb
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Amsterdam

Eind 2022 heeft Goedkope Grafstenen een nieuwe grafsteen geplaatst op de historische begraafplaats St. Barbara in Amsterdam, die bekend staat om zijn rustige en respectvolle sfeer. Deze specifieke grafsteen, vervaardigd in de kleur Royal Impala, kenmerkt zich door een diepe, donkergrijze tint die elegantie en waardigheid uitstraalt. Het model met een golfkop, tevens ons aanbiedingsmodel, biedt een unieke vorm die zowel modern als tijdloos is. Een bijzondere toevoeging aan deze grafsteen is het gebruik van grijs split tussen de banden, wat een natuurlijk en verzorgd contrast biedt met het gepolijste oppervlak van de steen.

De belettering van de grafsteen is een essentieel onderdeel van het persoonlijke eerbetoon aan de overledene. Deze wordt met uiterste precisie uit het natuursteen gezandstraald, waarna de letters met zilverkleurige verf worden ingeschilderd. Deze techniek zorgt voor een opvallende en duurzame markering die uitstekend leesbaar is en prachtig afsteekt tegen de donkere achtergrond van de Royal Impala steen. Het zandstralen en inkleuren met zilverkleurige verf geven de grafsteen een extra dimensie van verfijning en personalisatie, waardoor het een uniek en blijvend monument wordt.

Goedkope Grafstenen is trots op het feit dat we regelmatig de gelegenheid krijgen om dergelijke belangrijke monumenten te plaatsen in Amsterdam. We begrijpen het belang van het kiezen van de juiste grafsteen, die zowel een eerbetoon is aan de overledene als een troost voor de nabestaanden. Daarom nodigen we u graag uit om ons uitgebreide assortiment grafstenen te bekijken. Mocht u interesse hebben, dan bieden we de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen of een persoonlijk adviesgesprek te plannen, bij u thuis of bij ons op de zaak. Ons team staat klaar om u met kennis en empathie te begeleiden bij het maken van deze belangrijke keuze.