Terug naar Blog
Grafsteen met twee kopstenen op de Westerbegraafplaats in Enschede
  • 58

Grafsteen met twee kopstenen op de Westerbegraafplaats in Enschede

In het begin van 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een gedenkwaardige grafsteen met twee kopstenen op de Westerbegraafplaats in Enschede. De grafsteen, in Aurora en zwart graniet, heeft verdiepte belettering die met zilverkleurige verf is ingeschilderd. Klanten zijn welkom om het assortiment te bekijken en vrijblijvend advies aan te vragen.

10
apr
Lees verder
Onlangs geplaatst

In het begin van 2022 heeft Goedkope Grafstenen een gedenkwaardige grafsteen geplaatst op de Westerbegraafplaats in Enschede. Deze grafsteen, met twee imposante kopstenen, is uitgevoerd in een combinatie van Aurora en zwart graniet, wat een stijlvolle en respectvolle uitstraling biedt die past bij de serene omgeving van de begraafplaats.

De grafsteen is voorzien van zorgvuldige belettering. Door middel van geavanceerde technieken wordt de tekst verdiept gezandstraald in het natuursteen. Vervolgens wordt deze ingeschilderd met zilverkleurige verf, waardoor een duurzame en goed leesbare inscriptie ontstaat die de herinnering aan de overledene op een respectvolle manier eert en benadrukt.

In Enschede plaatst Goedkope Grafstenen regelmatig grafstenen en gedenkmonumenten, waarbij kwaliteit en service voorop staan. We nodigen u van harte uit om ons uitgebreide assortiment te bekijken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Tevens bieden wij persoonlijke adviesgesprekken aan, zowel bij u thuis als bij ons op de zaak, om u te helpen bij het kiezen van een passend eerbetoon.