Terug naar Blog
Grafsteen met hart in Paradiso Graniet in Eindhoven
  • 53

Grafsteen met hart in Paradiso Graniet in Eindhoven

Eind 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een unieke "grafsteen Paradiso Graniet" op begraafplaats H. Antonius Abt in Eindhoven, met gezandstraalde, zilverkleurig ingeschilderde belettering en een gegraveerde auto. Wij nodigen u uit ons assortiment te bekijken en bieden vrijblijvende offertes en adviesgesprekken aan.

13
mrt
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen

Eind 2022 heeft Goedkope Grafstenen een opmerkelijke grafsteen geplaatst op de begraafplaats H. Antonius Abt in Eindhoven. Dit unieke exemplaar, uitgevoerd in de indrukwekkende kleur van Paradiso Graniet, trekt direct de aandacht. Het model, genaamd "grafsteen Paradiso Graniet", kenmerkt zich door een gegraveerde auto op het kopstukje en een prachtige, rivier-achtige vorm in de grafzerk, die samen een persoonlijke en eervolle laatste rustplaats vormen voor de overledene.

De grafsteen is voorzien van een bijzondere beletteringstechniek. Door middel van zandstralen is de tekst uit het natuursteen gehaald, waarna deze is ingeschilderd met een zilverkleurige verf. Deze methode zorgt niet alleen voor een duurzame en weerbestendige inscriptie, maar geeft de tekst ook een elegante uitstraling die prachtig contrasteert met het donkere graniet. Deze persoonlijke touch maakt elke grafsteen uniek en zorgt voor een blijvende herinnering aan de overledene.

Goedkope Grafstenen is trots op het regelmatig plaatsen van grafstenen in Eindhoven en omstreken. Wij nodigen u van harte uit om ons uitgebreide assortiment grafstenen te bekijken. Mocht u interesse hebben, dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor een vrijblijvend adviesgesprek, bij u thuis of bij ons op de zaak. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden van een passende laatste rustplaats die eer doet aan het leven van uw dierbare.