Terug naar Blog
Grafsteen met Golfkop op Zuiderbegraafplaats Rotterdam
  • 100

Grafsteen met Golfkop op Zuiderbegraafplaats Rotterdam

In de stille hoek van de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam werd eind 2022 een bijzondere grafsteen geplaatst door Goedkope Grafstenen.

31
jan
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Rotterdam

In de stille hoek van de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam werd eind 2022 een bijzondere grafsteen geplaatst door Goedkope Grafstenen. Deze grafsteen, uitgevoerd in de majestueuze kleur Royal Impala, markeert de laatste rustplaats op een respectvolle en waardige manier. Het unieke ontwerp omvat een open grafomranding, zorgvuldig gevuld met potgrond, wat een natuurlijke en serene uitstraling geeft. 

De belettering van de grafsteen is een toonbeeld van vakmanschap. Gezandstraald uit het stevige natuursteen, zijn de letters vervolgens nauwgezet ingeschilderd met zilverkleurige verf. Dit proces zorgt voor een heldere en duurzame tekst, die de tand des tijds zal weerstaan. Het zilverkleurige contrast tegen de donkere Royal Impala steen zorgt voor een elegante en leesbare tekst, waardoor de naam van de overledene en eventuele inscripties opvallend en waardig gepresenteerd worden. 

Goedkope Grafstenen heeft een lange geschiedenis in het plaatsen van grafstenen in Rotterdam en omgeving. We zijn trots op ons vakmanschap en onze capaciteit om persoonlijke wensen te realiseren in een laatste eerbetoon. Wij nodigen u van harte uit om ons brede assortiment van grafstenen te bekijken en te ervaren hoe wij herinneringen tastbaar maken. Voor degenen die geïnteresseerd zijn, bieden we een vrijblijvende offerte en staan we altijd klaar voor een persoonlijk adviesgesprek, of het nu bij u thuis is of bij ons op de zaak. Ons team staat klaar om u te begeleiden in deze belangrijke keuze, met respect, medeleven en professionaliteit.

Bekijk onze grafstenen Adviesgesprek aanvragen