Terug naar Blog
Grafsteen met dubbel hart op De Nieuwe Ooster Amsterdam
  • 62

Grafsteen met dubbel hart op De Nieuwe Ooster Amsterdam

Goedkope Grafstenen heeft begin 2021 een islamitische grafsteen met dubbelhartmodel en Arabische tekst geplaatst op De Nieuwe Ooster in Amsterdam, zorgvuldig uitgevoerd in Zwart Graniet en verrijkt met symbolische gravures, voor een blijvende ode aan geliefden.

22
feb
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Amsterdam

Begin 2021 heeft Goedkope Grafstenen een bijzonder monument geplaatst op De Nieuwe Ooster, een vredige begraafplaats in Amsterdam. Het betreft een islamitische grafsteen van het model 'Grafsteen dubbel hart', vervaardigd uit zwart graniet en versierd met symbolische gravures. De diepzwarte kleur van de steen biedt een waardige achtergrond voor de symboliek en de belettering, en creëert een plek van reflectie en herdenking.

Deze islamitische grafsteen is verrijkt met zilverkleurig ingeschilderde belettering, inclusief Arabische tekst, die op traditionele wijze uit het harde graniet is gezandstraald. Dit zorgvuldige proces van zandstralen en inschilderen zorgt voor een contrastrijke en duurzame belettering die de essentie van het geloof en de persoonlijke boodschap van de nabestaanden uitdraagt. Het gebruik van zilverkleurige verf versterkt de visuele impact en zorgt ervoor dat de belettering onder verschillende lichtomstandigheden goed leesbaar blijft.

In de regio Amsterdam is Goedkope Grafstenen een vertrouwd adres voor het realiseren van persoonlijke gedenkstenen. Wij plaatsen regelmatig grafstenen die zorgvuldig zijn afgestemd op de wensen van onze klanten en de culturele en religieuze normen die zij koesteren. Graag nodigen wij u uit om ons diverse assortiment te verkennen. Voor maatwerk en advies staan wij klaar met een vrijblijvende offerte en een persoonlijk gesprek, bij u thuis of in onze showroom, om een monument te creëren dat recht doet aan uw geliefde.