Terug naar Blog
Grafsteen Kruis van Orion graniet op de RK begraafplaats in Zutphen
  • 51

Grafsteen Kruis van Orion graniet op de RK begraafplaats in Zutphen

In het begin van 2020 plaatste Goedkope Grafstenen een elegante Grafsteen Kruis van Orion graniet op de RK begraafplaats in Zutphen. De belettering, gezandstraald en ingeschilderd met zilverkleurige verf, geeft de grafsteen een respectvolle uitstraling. Klanten worden uitgenodigd om het assortiment te bekijken en vrijblijvend advies aan te vragen.

10
apr
Lees verder
Onlangs geplaatst

In het begin van 2020 plaatste Goedkope Grafstenen een indrukwekkende grafsteen op de RK begraafplaats in Zutphen. Deze grafsteen, van het type Grafsteen Kruis, is een opvallende toevoeging aan het serene landschap. Uitgevoerd in de elegante Orion granietkleur, straalt de steen een tijdloze schoonheid uit die perfect past bij de rustige sfeer van de begraafplaats.

Wat deze grafsteen echt bijzonder maakt, is de belettering. Met precisie en vakmanschap is de tekst uit het natuursteen gezandstraald, waarna het met zilverkleurige verf is ingeschilderd. Het resultaat is een contrastrijke en duidelijke inscriptie die de herinnering aan de overledene eert en respecteert.

In Zutphen hebben we al vele grafstenen mogen plaatsen, en we blijven ons assortiment vernieuwen om aan de diverse wensen van onze klanten te voldoen. We nodigen u graag uit om ons uitgebreide assortiment grafstenen te bekijken en indien gewenst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook staan we klaar voor een adviesgesprek, waarbij we u zowel bij u thuis als op onze zaak kunnen ontvangen.