Terug naar Blog
Grafsteen hartvorm in Nijmegen
  • 31

Grafsteen hartvorm in Nijmegen

Goedkope Grafstenen plaatste begin 2022 een unieke Zwart Granieten grafsteen, model dubbel hart, op Begraafplaats Neerbosch in Nijmegen, met golvende vormen en boomschors. De zilverkleurige, gezandstraalde belettering biedt duurzaamheid en elegantie. Wij bieden persoonlijk advies en vrijblijvende offertes voor op maat gemaakte grafstenen.

19
mrt
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Nijmegen

Begin 2022 heeft Goedkope Grafstenen een unieke grafsteen geplaatst op Begraafplaats Neerbosch in Nijmegen, die opvalt door zijn bijzondere ontwerp en kleurstelling. Het betreft een grafsteen in de kleur Zwart Graniet, uitgevoerd in een dubbel hart model. Dit model kenmerkt zich door een prachtige golvende vorm in de grafzerk, waarbij boomschors in de uitsparing is geplaatst. Deze combinatie van natuursteen en natuurlijke materialen zorgt voor een harmonieuze en serene uitstraling, passend bij de laatste rustplaats.

De belettering van de grafsteen is met de grootste zorg aangebracht. Deze is uit het natuursteen gezandstraald en vervolgens ingeschilderd met zilverkleurige verf. Dit proces zorgt voor een duurzaam resultaat waarbij de belettering, ondanks de invloeden van het weer, jarenlang prachtig blijft. Het contrast van de zilverkleurige belettering tegen het diepe zwart van het graniet versterkt de leesbaarheid en geeft de grafsteen een extra dimensie van elegantie en respect.

Bij Goedkope Grafstenen zetten we ons in om regelmatig dergelijke unieke en persoonlijke grafstenen in Nijmegen en de wijde omgeving te plaatsen. We nodigen u van harte uit om ons gevarieerde assortiment aan grafstenen te bekijken. Mocht u interesse hebben, dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook bieden we de mogelijkheid voor een vrijblijvend adviesgesprek, bij u thuis of bij ons op kantoor, om samen te kijken naar de meest passende gedenksteen voor uw dierbare.