Terug naar Blog
Grafsteen golfkop op Nieuw Eykenduynen in Den Haag
  • 39

Grafsteen golfkop op Nieuw Eykenduynen in Den Haag

Recent heeft Goedkope Grafstenen een stijlvolle en eervolle laatste rustplaats gecreëerd op de sereen ogende Begraafplaats Nieuw Eykenduynen in Den Haag. Met trots presenteren wij een bijzondere grafsteen uit ons assortiment, de Grafsteen Golfkop Goedkoop, uitgevoerd in de diepe, grijze kleur van Royal Impala, versierd met tuinaarde en split voor een harmonieuze afwerking.

22
feb
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Den Haag

In de serene rust van Begraafplaats Nieuw Eykenduynen in Den Haag, markeert een pas geplaatste grafsteen het laatste rustbed van een dierbare. Geplaatst in het laatste kwartaal van 2023, valt deze steen op door zijn unieke 'Grafsteen Golfkop Goedkoop' model, uitgevoerd in de statige Royal Impala kleur. De combinatie van de donkere steen met de verzorgd aangebrachte tuinaarde en split creëert een waardige laatste rustplaats.

De grafsteen van Goedkope Grafstenen kenmerkt zich door de zorgvuldige belettering. Deze is door middel van zandstralen uit het natuursteen gehaald, een techniek die de letters een duurzame diepte geeft. Vervolgens zijn de inscripties ingeschilderd met zilverkleurige verf, wat zorgt voor een verfijnd contrast met de Royal Impala kleur van de steen en een excellente leesbaarheid onder alle weersomstandigheden.

Goedkope Grafstenen heeft een reputatie opgebouwd voor het regelmatig plaatsen van grafstenen in Den Haag en omstreken. Wij nodigen u graag uit om ons uitgebreide assortiment aan grafstenen te bekijken. Of u nu op zoek bent naar een waardige herdenkingsplek of een persoonlijk monument, wij staan klaar met een vrijblijvende offerte. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor een adviesgesprek, bij u thuis of bij ons op de zaak, om samen met u de perfecte laatste eer aan uw geliefde te bewerkstelligen.