Terug naar Blog
Grafsteen Golfkop in Viscount White op de Zuylen Tuinzigt begraafplaats in Breda
  • 62

Grafsteen Golfkop in Viscount White op de Zuylen Tuinzigt begraafplaats in Breda

Aan het einde van 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een Grafsteen Golfkop in Viscount White op de Zuylen Tuinzigt begraafplaats in Breda. De belettering, gezandstraald en met zwartkleurige verf ingeschilderd, biedt een duurzame inscriptie. Klanten worden uitgenodigd voor vrijblijvende offertes en adviesgesprekken, thuis of op locatie.

10
apr
Lees verder
Onlangs geplaatst

Aan het einde van 2022 heeft Goedkope Grafstenen een ontroerende Grafsteen Golfkop geplaatst op de Zuylen Tuinzigt begraafplaats in Breda. Deze grafsteen, van het type Grafsteen Golfkop Goedkoop, is uitgevoerd in de serene kleur Viscount White, passend bij de rustige omgeving van de begraafplaats.

De grafsteen is voorzien van zorgvuldige belettering, waarbij de tekst met precisie uit het natuursteen is gezandstraald en vervolgens met zwartkleurige verf is ingeschilderd. Dit proces resulteert in een heldere en duurzame inscriptie die de herinnering aan de overledene op een respectvolle wijze eert.

In Breda plaatsen we regelmatig grafstenen en blijven we ons assortiment vernieuwen om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. We nodigen u van harte uit om ons diverse assortiment grafstenen te komen bekijken en indien gewenst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook staan we klaar voor een persoonlijk adviesgesprek, zowel bij u thuis als bij ons op de zaak.