Terug naar Blog
Grafsteen Golfkop in Impala Zwart Graniet op de algemene begraafplaats in Lelystad
  • 62

Grafsteen Golfkop in Impala Zwart Graniet op de algemene begraafplaats in Lelystad

Aan het einde van 2021 plaatste Goedkope Grafstenen een sierlijke Grafsteen Golfkop in Impala Zwart Graniet op de algemene begraafplaats in Lelystad. De belettering, verdiept gezandstraald en ingeschilderd met zilverkleurige verf, biedt een duurzame en esthetische inscriptie. Klanten zijn welkom voor advies en vrijblijvende offertes.

10
apr
Lees verder
Onlangs geplaatst

Aan het einde van 2021 plaatste Goedkope Grafstenen een sierlijke Grafsteen Golfkop op de algemene begraafplaats in Lelystad. Deze grafsteen, van het type Grafsteen Golfkop Goedkoop, is uitgevoerd in het elegante Impala Zwart Graniet, wat een respectvolle en tijdloze uitstraling biedt die passend is voor een gedenkplek.

De grafsteen is voorzien van zorgvuldige belettering. De tekst wordt met precisie uit het natuursteen gezandstraald, waardoor een duurzame inscriptie ontstaat. Vervolgens wordt de belettering ingeschilderd met zilverkleurige verf, wat niet alleen de leesbaarheid verbetert, maar ook een esthetisch accent toevoegt aan het grafmonument.

In Lelystad plaatst Goedkope Grafstenen regelmatig grafstenen en grafmonumenten, waarbij kwaliteit en service voorop staan. We nodigen u graag uit om ons gevarieerde assortiment te bekijken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Ook bieden wij persoonlijke adviesgesprekken aan, zowel bij u thuis als bij ons op de zaak, om u te helpen bij het kiezen van een passend eerbetoon voor uw dierbare.