Terug naar Blog
Grafsteen dubbel hart op Nieuw Eykenduynen in Den Haag
  • 39

Grafsteen dubbel hart op Nieuw Eykenduynen in Den Haag

Goedkope Grafstenen heeft halverwege 2023 een respectvolle dubbelhartige grafsteen geplaatst op Begraafplaats Nieuw Eykenduynen in Den Haag, met een delicate duifgravure, porseleinen foto, en gezandstraalde, zilverkleurig ingeschilderde belettering, weerspiegelend een eeuwige herinnering in Royal Impala steen.

22
feb
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Den Haag

In de loop van 2023 heeft Goedkope Grafstenen een betekenisvolle nieuwe grafsteen geplaatst op de rustige en gerespecteerde Begraafplaats Nieuw Eykenduynen in Den Haag. Dit specifieke monument, onze Grafsteen dubbel hart, straalt elegantie en respect uit, in lijn met onze toewijding aan kwaliteit en persoonlijke zorg. De steen is zorgvuldig vervaardigd in de schaduwrijke, grijze tonen van Royal Impala en is verrijkt met een gegraveerde symboliek van een duif en een porseleinen foto, wat een persoonlijke en liefdevolle herinnering biedt aan de overledene.

De belettering op de grafsteen is een toonbeeld van vakmanschap en precisie. Elke letter en elk woord is zorgvuldig uit het natuursteen gezandstraald, waarna het met zilverkleurige verf wordt ingeschilderd. Deze methode garandeert een blijvende kwaliteit en leesbaarheid, waarbij de zilverkleurige letters een subtiele maar opvallende tegenhanger vormen tegen de donkere achtergrond van de Royal Impala steen. De gekozen belettering en de zorg waarmee deze is aangebracht, reflecteren de tijdloze herinnering en de unieke levensverhalen die de grafsteen markeert.

We plaatsen regelmatig grafstenen in Den Haag. Goedkope Grafstenen is trots op zijn regelmatige bijdragen aan de gemeenschap van Den Haag door het verzorgen van waardige laatste rustplaatsen. Wij begrijpen de emotionele waarde van een grafsteen en streven ernaar om een assortiment aan te bieden dat recht doet aan de diversiteit van herinneringen en wensen. U bent van harte welkom om ons aanbod te bekijken en te overwegen wat het best past bij uw visie op een eervolle herdenking. Voor een persoonlijke benadering kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of een adviesgesprek inplannen, hetzij bij u thuis of bij ons op locatie, waarbij wij u met empathie en expertise zullen bijstaan.