Terug naar Blog
Grafsteen dubbel hart in Nuenen
  • 21

Grafsteen dubbel hart in Nuenen

In juli 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een elegant zwart granieten grafsteen in dubbel hartmodel op de Begraafplaats Oude Landen in Nuenen. Met zorgvuldig gezandstraalde en goudkleurig ingeschilderde belettering bieden we persoonlijke eerbetuigingen aan.

15
mei
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Nuenen

In juli 2022 hebben we een opvallende grafsteen geplaatst op de rustige Begraafplaats Oude Landen in Nuenen. Deze grafsteen, gemaakt van zwart graniet en in een dubbel hartmodel, straalt tijdloze elegantie uit die perfect past bij de serene omgeving.

Onze techniek voor grafsteen teksten is een ware kunstvorm: met precisie wordt de tekst en symboliek uit het natuursteen gezandstraald en vervolgens ingeschilderd met goudkleurige verf, waardoor een verbluffend contrast ontstaat tussen de diepe zwarte achtergrond en de glinsterende gouden letters.

Als betrouwbare leverancier van grafstenen in Nuenen nodigen we u graag uit om ons assortiment te bekijken en een vrijblijvende offerte aan te vragen. We staan klaar om u te adviseren, of het nu bij u thuis is of bij ons op de zaak. Bij Goedkope Grafstenen gaat het niet alleen om stenen, maar om het eren van geliefden met waardigheid en respect. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan.