Terug naar Blog
Grafsteen dubbel hart in Lelystad
  • 23

Grafsteen dubbel hart in Lelystad

Begin 2024 heeft Goedkope Grafstenen een zwart granieten grafmonument geplaatst op de Algemene Begraafplaats in Lelystad. Het 'Grafsteen dubbel hart'-model heeft zilverkleurig ingeschilderde gezandstraalde belettering en twee open gedeeltes gevuld met grond en wit grind. Wij bieden een breed assortiment en vrijblijvend advies, zowel thuis als op locatie.

28
mei
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Lelystad

Begin 2024 heeft Goedkope Grafstenen een schitterend volledig grafmonument geplaatst op de Algemene Begraafplaats in Lelystad. Dit monument, uitgevoerd in zwart graniet, is een bijzonder model genaamd 'Grafsteen dubbel hart'. Het ontwerp kenmerkt zich door de elegante hartvorm en heeft twee open gedeeltes die gevuld zijn met grond en wit grind, wat een prachtig contrast vormt met het zwarte graniet.

Grafsteen teksten op deze grafsteen

De grafsteen is voorzien van belettering die op vakkundige wijze uit het natuursteen is gezandstraald. Deze techniek zorgt ervoor dat de tekst duurzaam en goed leesbaar is. Vervolgens is de belettering met zilverkleurige verf ingeschilderd, wat een verfijnd en stijlvol effect geeft tegen de donkere achtergrond van het graniet. De zorgvuldigheid waarmee de belettering is aangebracht, onderstreept de aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerking van het monument.

Meer weten over grafstenen in Lelystad?

Wij plaatsen regelmatig grafstenen in Lelystad en nodigen u graag uit om ons uitgebreide assortiment grafstenen te bekijken. Of u nu specifieke wensen heeft of inspiratie zoekt, wij staan klaar om u te helpen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen en een adviesgesprek inplannen, zowel bij u thuis als bij ons op de zaak. Met onze deskundigheid en persoonlijke benadering streven wij ernaar om een waardige en blijvende herinnering te creëren voor uw dierbaren.

Adviesgesprek aanvragen