Terug naar Blog
Gedenksteen in Paradiso op de algemene begraafplaats in Lelystad
  • 55

Gedenksteen in Paradiso op de algemene begraafplaats in Lelystad

In het begin van 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een serene gedenksteen in Paradiso op de algemene begraafplaats in Lelystad. De belettering, verdiept gezandstraald, biedt een duurzame inscriptie. Klanten zijn welkom om het assortiment te bekijken en vrijblijvend advies aan te vragen.

10
apr
Lees verder
Onlangs geplaatst

In het begin van 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een serene gedenksteen op de algemene begraafplaats in Lelystad. Deze gedenksteen, ruw gekapt en uitgevoerd in de rustgevende kleur Paradiso, biedt een respectvolle plek om te herdenken en te rouwen.

De gedenksteen is voorzien van zorgvuldige belettering. Met behulp van geavanceerde technieken wordt de tekst verdiept gezandstraald in het natuursteen. Vervolgens wordt deze ingeschilderd met een speciale gekleurde verf, wat resulteert in een duurzame inscriptie die de herinnering aan de overledene op een respectvolle wijze eert.

In Lelystad plaatst Goedkope Grafstenen regelmatig grafstenen en gedenkstenen, waarbij kwaliteit en service voorop staan. We nodigen u graag uit om ons uitgebreide assortiment te bekijken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Daarnaast bieden wij persoonlijke adviesgesprekken aan, zowel bij u thuis als bij ons op de zaak, om u te helpen bij het kiezen van een passend eerbetoon.